Andreea Bănică, pusă la zid că a ales școala online pentru fiica ei: ‘La unii, totul se rezumă la bani’

21.09.2020, 18:37
Andreea Bănică, pusă la zid că a ales școala online pentru fiica ei: 'La unii, totul se rezumă la bani'
Andreea Bănică, pusă la zid că a ales școala online pentru fiica ei: 'La unii, totul se rezumă la bani'

Pe rețelele de socializare, Andreea Bănică și-a anunțat fanii virtuali că a decis să nu-și mai trimită fiica la școală. Sofia Maria va învăța în sistemul online, de acasă. Dezvăluirile solistei au stârnit numai revoltă pe Instagram, iar prietenii virtuali au criticat-o dur.

Andreea Bănică nu vrea să își mai lase fiica la școală

Pentru că țara noastră se confruntă zilnic cu cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus, Andreea Bănică a ales să nu-și mai lase fiica de 10 la școală. Inițial, artista optase pentru sistemul hibrid, adică minora să urmeze cursurile și online, și fizic, la școala la care este înscrisă.

Pe contul personal de Instagram, blondina a explicat și motivele pentru care a luat această decizie radicală.

‘Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus Covid-19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede și care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace. Poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua măsuri și ei la rândul lor’, a scris Andreea pe Instagram.

‘Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți’, a mai scris Andreea Bănică.

S-a enervat pe rețelele de socializare

La scurt timp, postarea cântăreței a adunat numai comentarii răutăcioase.

‘Mda, când ai bani, spiritul civic înflorește văzând cu ochii!!! Multă sănătate și celor care sunt nevoiți să-și trimită copiii la școală (care, culmea, este obligatorie pentru muritorii de rând)’, a fost unul dintre sute de mesaje dure.

Deranjată de atitudinea fanilor, Andreea Bănică nu a rămas indiferentă și le-a răspuns acestora: ‘Ei, la unii totul se rezumă la bani!!! Ce să le ceri, spui? Ce pretenții să ai la răspunsuri? Vezi doar frustrări și neajunsuri de care nu sunt eu de vină, pup’.

Însă războiul nu s-a încheiat, pentru că fanii au taxat-o și pentru această replică acidă.

‘Are de a face cu banii, că nu toată lumea își permite bonă sau nu toată lumea are bunici care să stea cu copii! Aici mă refer la copii de clasă pregătitoare sau clasa întâi’, ‘E vorba de mult tupeu. Dacă și-au umflat buzele, nu mai au treabă cu școala. E numai pentru proști si săraci‘, i-au mai transmis aceștia.

citește și...