Andreea Bănică: ”Orice perioadă grea vine cu o lecție”

28.09.2020, 15:29
Andreea Bănică: ”Orice perioadă grea vine cu o lecție”
Andreea Bănică: ”Orice perioadă grea vine cu o lecție”

Cântăreața Andreea Bănică privește partea bună a lucrurilor întâmplate anul acesta. Vedeta a mărturisit că perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus a ajutat-o să petreacă mai mult timp alături de familia sa.

Andreea Bănică s-a confesat în fașța fanilor săi de pe rețelele de socializare. Artista a mărtuisit că în  ultimii 20 de ani aproape toate weekend-urile le petrecea departe de casă, dat fiind că trebuia să fie prezentă la concerte și alte evenimente. Acum, din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus, vedeta a explicat că a avut posibilitatea de a se bucura de sfârșitul de săptămână petrecut în compania celor dragi.

”În 20 de ani, zilele de duminică mă prindeau mereu pe drumuri, între concerte. Weekend-urile erau mereu cele mai aglomerate zile și eram acasă rar.

Anul acesta a fost altfel, am înțeles ce înseamnă să aștepți ziua de duminică, să faci ceva special cu familia, să te întâlnești cu cei dragi, să te bucuri de o ieșire în natură și să profiți de ultimele zile de vreme frumoasă.

Orice perioadă grea vine cu o lecție, iar 2020 e cu siguranță anul care ne-a învățat să fim mai recunoscători”, a spus Andreea Bănică.

De la ce pornesc neînțelegerile dintre Andreea Bănică și soțul său

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie. Artista a explicat că dacă cu ani în urmă neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dar fiind că Lucian i-a fost impresar, acum motivul discuțiilor dinte ei este legat de cei doi copii ai lor.

„Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică de curând.

citește și...