Andreea Bănică, declarații incendiare. Cu ce vedetă și-ar lăsa soțul să o înșele

19.07.2020, 10:38
Andreea Bănică, declarații incendiare. Cu ce vedetă și-ar lăsa soțul să o înșele

Andreea Bănică a fost luată la întrebări în cadrul unei emisiuni de televiziune. Artista a făcut dezvăluiri din intimitate.

Andreea Bănică este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta. Anul acesta, Andreea Bănică și partenerul ei de viață au aniversat 12 ani de căsnicie.

Andreea Bănică a fost invitată de curând în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV. Prezentatorul de televiziune a invitat-o să răspundă la întrebările puse în rubrica “Spui tot sau îți va lua gura foc”.

Prima întrebare pe care Cătălin Măruță i-a pus-o Andreei Bănică a fost: “Dacă ai fi obligată să accepți ca soțul tău să te înșele cu o femeie din showbiz care ar fi aceasta?”.

Cântăreața a rîspuns a răspuns: “Gina Pistol”, potrivit wowbiz.ro.

Cel mai inedit loc unde a făcut amor cu soțul ei

La aceeași emisiune, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a întrebat-o pe Andreea Bănică care a fost cel mai atipic loc în care a făcut amor cu partenerul ei de viață, Lucian Mitrea. Aceasta a afirmat că ea și soțul ei au întreținut relații intime într-un lan de porumb.

“Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare (…)”, a dezvăluit vedeta.

“Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie? Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig”, a adăugat Andreea Bănică, citată de sursa menționată mai sus.

citește și...