Andreea Bănică a reacționat vehement, după ce Ludovic Orban a anunțat închiderea școlilor din Capitală

19.10.2020, 12:32
Andreea Bănică a reacționat vehement, după ce Ludovic Orban a anunțat închiderea școlilor din Capitală
Andreea Bănică a reacționat dur, după ce Ludovic Orban a anunțat închiderea școlilor din Capitală

Capitala a depășit pragul de trei cazuri la mia locuitori, iar Ludovic Orban a anunțat că școlile din București se vor închide, din cauza situația epidemiologice. Orele se vor desfășura exclusiv online, a mai precizat premierul României.

Școlile s-au închis

‘Comitetul Municipal pentru situatii de Urgenta va constata depasirea pragului de trei la mie si va lua masuri. Printre aceste masuri este purtarea obligatorie a mastii in toate spatiile deschise, suspendarea cursurilor scolilor si organizarea cursurilor online, suspendarea activitatii teatrelor, cinematografelor, restaurantelor si cafenelelor la interior’, a declarat Ludovic Orban, potrivit digi24.ro.

Andreea Bănică a reacționat vehement după aceste declarații ale lui Ludovic Orban. Artista a specificat că era de așteptat că se va ajunge la acest lucru.

”E trist ce se întâmplă, dar nu pot spune că e o surpriză. Ne așteptam să fie așa, acesta este și motivul pentru care am ales ca Sofia să facă școală doar online, nu în sistemul hibrid”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică, pusă la zid că a ales școala online pentru fiica ei

În urmă cu câteva săptămâni, artista mărturisea că nu este de acord ca fiica ei, Sofia, să meargă la școală, fizic, și că preferă ca fetița să învețe exclusiv online.

citește și...