Andreea Bănică a primit un cadou de zeci de mii de euro. ”Era o mașină pe care mi-o doream și mi-am luat-o”

02.06.2022, 14:25

Andreea Bănică a fost răsfățată de Ziua Copilului. Vedeta a primit un cadou de zeci de mii de euro. Soțul său, Lucian Mitrea, i-a făcut cadou o mașină de teren, Artista a primit în dar automobilul mult visat, o mașină de teren, un jeep care poate valora până la 75.000 de euro.

Andreea Bănică are o carieră de succes, artista este împlinită și pe plan personal: este soție și mama a doi copii.

Andreea Bănică a fost surprinsă de Lucian Mitrea, soțul ei, cu un cadou extxrem de scump. De Ziua Copilului, Andreea Bănică a primit un cadou pe patru roți, costisitor și extravagant, cu 270 de cai putere la bord.

Andreea Bănică a primit un cadou de zeci de mii de euro

Andreea Bănică a postat pe conturile sale de socializare un mic filmuleț în care este surprins momentul în care soțul ei, Lucian Mitrea, îi aduce un cadou extrem de scump.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah.

Cât costă mașina primită cadou

„La mulți ani copii din lumea întreagă! Sper că v-ați primit cadourile. La noi a venit! 🤍 Mi-am dorit tare mult mașină asta și nu doar eu 🙈 Se vede cine este cel mai fericit?”, a transmis ea.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Lucian Mitrea a cheltuit în jur de 66.000 de euro pentru mașină.

La scurt timp, vedeta s-a urcat la volanul mașinii împreună cu fiul ei.

„Era o mașină pe care mi-o doream și mi-am luat-o, până la urmă. Cu greu, dar mi-am luat-o. Noi ne facem cadouri când avem ocazii și când ne place, când avem chef și stare și bani. Eu mi-am dorit mașina și mi-am comandat-o. Dar nu știam când vine. M-am bucurat foarte mult, mai mult decât un copil”, a mărturisit ea, la Antena Stars, conform Spynews.

citește și...