Andreea Bănică a făcut-o praf pe Iulia Albu, la tv! Artista nu a menajat-o deloc: ‘E o perversă și o prefăcută’

11.07.2020, 16:29
Andreea Bănică a făcut-o praf pe Iulia Albu, la tv! Artista nu a menajat-o deloc: 'E o perversă și o prefăcută'
Andreea Bănică a făcut-o praf pe Iulia Albu, la tv! Artista nu a menajat-o deloc: 'E o perversă și o prefăcută'

Scandalul dintre Andreea Bănică și Iulia Albu ia amploare! Solista a făcut-o praf pe fosta soție a lui Mihai Albu, la tv.

Andreea Bănică și Iulia Albu au fost odată prietene bune, însă acum au ajuns la cuțite. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, artista nu a menajat-o deloc pe fosta ei amică, despre care a afirmat că a trădat-o.

Au fost prietene

Tot circul dintre cele două a pornit în urmă cu mai bine de un an, după ce Iulia Albu a declarat că nu este de acord cu vestimentația aleasă de Andreea Bănică. Aceasta i-a adresat mai multe replici acide solistei, care nu au rămas netaxate.

‘Şi iarăşi se va supăra Andreea Bănică pe mine. Şi iarăşi îmi va scrie mesaje interminabile şi imposibil de lacrimogene. Not! Doar că de data aceasta… fără ameninţări, da, Andreea? Nu de alta, dar o fată aşa stilată ca tine trebuie să se si comporte ca o doamnă. În definitiv, cârpele nu sunt totul. Daaar… dacă tot am ajuns la ele…

Ai putea să renunţi la tentativa de bandă de chiloţi din talie, să înlocuieşti cizmele cu o pereche de sandale argintii că… Dumnezeu ştie că… ai 50 de perechi cel puţin. De data aceasta n-am mai spus că vrei să o copiezi pe Delia pentru că ţi-au spus deja alţii. Hai, Sărbători fericite şi să-ţi aducă Moşul un stilist bun! Te pupă Domniţa de Alba. Nota: 1′, scria în trecut Iulia Albu pe blogul ei personal, în 2018.

Andreea Bănică, cuvinte dure la adresa Iuliei Albu

Andreea Bănică a fost atât de supărată pe Iulia, încât a rupt prietenia cu aceasta. Deși a trecut mai bine de un an de atunci, blondina nu a ratat ocazia și a taxat-o aspru pe Iulia Albu, în direct, la tv. Dacă până acum, artista a încercat să o evite pe cât posibil pe Iulia Albu, de data aceasta, cântăreața a răbufnit și a făcut cu ou și oțet pe fosta parteneră a lui Mihai Albu.

‘E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe instagram, pe rețelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucuri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înșelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie onești, nu prefăcuți. Asta e ea, n-ai ce să-i faci’, a povestit Andreea Bănică la Pro TV.

citește și...