Iulia Albu s-a apucat de făcut măști de protecție. Care este prețul

21.05.2020, 16:32
Iulia Albu s-a apucat de făcut măști de protecție. Care este prețul
Iulia Albu s-a apucat de făcut măști de protecție. Care este prețul

Fashion-editorul Iulia Albu s-a apucat de făcut măști de protecție. Aceasta a lansat o colecție, iar prețul măștilor nu este deloc mic.

Iulia Albu a devenit designer de măști, colecția sa numindu-se La Masque. Măștile din colecția respectivă sunt realizate manual din bumbac dublu stratificat și reutilizabile.

Săptămânal, vor apărea modele noi, unele unicat, iar fashion-editorul are în vedere în jur de 50 de modele.

Prețurile sunt cuprinse între 50 și 100 de lei, potrivit protv.ro.

„Viața noastră s-a schimbat radical și, cu siguranță, schimbările nu se vor opri aici! Îmi este extrem de clar că masca va deveni noul accesoriu “it”, nu al sezonului, ci al perioadei următoare. Decizia a venit ca urmare a solicitarilor clienților, dar și pentru că, realist vorbind, va deveni imposibil să îți compui o ținută în componența căruia să nu intre acest item”, a explicat Iulia Albu.

”Am purtat măști de-a lungul timpului, multe înregistrate la OSIM”

Iulia Albu a afirmat că pasiunea ei pentru măști s-a născut din urmă cu mult timp.

“Pasiunea mea pentru măști s-a născut acum mult timp și vine ca urmare a influenței mătușii mele, regretata actriță de teatru Ileana Focșa. In plus, am purtat măști de-a lungul timpului, multe înregistrate la OSIM. De exemplu, în 2014 am purtat o mască chirurgicală care a avut impact asupra opiniei publice.

Clienta Iulia Albu Les Merveilles poate fi orice femeie care își dorește ca ținuta ei să spună mai mult despre ea decât jobul pe care îl are”, a mai declarat Iulia Albu, potrivit sursei citate.

Ce mesaj le-a transmis clientelor


“Ținuta ta nu trebuie să te transforme în membru al unei armate stilistice. TONUL TĂU va da ritmul. Poartă o masca reutilizabilă care va adauga întregii tale ținute un aer stylish. Simte-te En Provence în griul orașului. Zâmbește! Ești TU și asta este tot ce contează! Masca va deveni un limbaj, o nouă modalitate de a comunica, fără cuvinte. Romantică? Păstrează misterul cu această masca împodobită cu volane luxuriante ce îți va înnobila ținuta, păstrând-o într-o notă elegantă, fără a riscă excentricul. Recomandată pentru ținute office with a twist și new era festival looks!”, a spus Iulia Albu.

Reacțiile internauților


Internauții care au văzut măștile au reacționat la vederea măștilor din colecția Iuliei Albu.

”Arată ca niște chiloței dantelați pentru o anorexică”, ”Superbe”, ”Nu-mi place, arată ca niște chiloței”, ”Ai stricat bikini sau sutienul?”, ”Dar tot îmi plac, chiar dacă seamănă cu niște chiloței dantelați”, ”Sunt superbe, dar extrem de scumpe”, ”Foarte frumoase. felicitări!”, au fost de părere cei care o urmăresc pe Iulia Albu pe Instagram.

citește și...