Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital. Primele declarații ale soțului vedetei

07.12.2021, 20:01

Andreea Bănică a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Artista a postat o fotografie cu branula la mână.

Andreea este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, însă acum trece prin momente dificile. Blondina a vrut să împărtășească cu urmăritorii din mediul online și momentele mai puțîn plăcute din viața ei, așa că s-a fotografiat pe patul de spital, unde a fost supusă la mai multe investigații. 

În urmă cu puțin timp, vedeta s-a fotografiat pe patul de spital, în timp ce i se administra o perfuzie.

Ce spune soțul vedetei

Potrivit primelor informații, Andreea Bănică este bănuită că ar fi putut contracta virusul SARS-COV 2. Soțul vedetei a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acesteia.

”A mers la Camera de Gardă pentru niște investigații. Andreea spunea că o durea foarte tare gâtul în partea stângă, de aceea a mers acolo. Nu cred că poate fi vorba de COVID, este vaccinată cu trei doze, are și anticorpi. Când voi afla mai multe, că sunt și cu ea pe fir, vă voi spune exact ce este”, a spus Lucian Mitrea pentru Fanatik.

Soțul artistei a ținut să menționeze că Andreea este vaccinată anti-COVID-19 cu cele trei doze.

”Săptămâna asta am făcut a 3-a doză de vaccin. Am făcut prima doză imediat ce a fost posibil pentru că doar așa am simțit că mă pot proteja pe mine și pe cei dragi, iar acum am repetat, conform protocolului. Nu încerc să influențez sau să conving pe nimeni de nimic, este strict alegerea familie noastre, dar mă întristează că și la acest capitol suntem codași la nivelul UE.

Sănătate multă va doresc și să dea Dumnezeu să depășim cât mai repede această perioada pe care nu credeam că o vom trăi vreodată”, scria pe conturile ei de socializare, acum o lună și jumătate, Andreea Bănică.

Nu este prima oară când Andreea ajunge pe patul de spital

Acum doi ani a ajuns la spital de urgență, tot în pragul sărbătorilor de iarnă, la vremea respectivă oboseala de la numeroasele concerte și-a pus amprenta pe starea ei de sănătate.

citește și...