Andreea Bălan: ”Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap!”

14.07.2020, 10:33
Andreea Bălan:  ”Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap!”
Andreea Bălan: ”Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap!”

Andreea Bălan a comentat pe marginea relațiilor de după divorț. Vedeta a spus lucrurilor pe nume.

Cântăreața Andreea Bălan a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă anul acesta, când s-a separat de actorul George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale, Ella și Clara. De curând, vedeta a fost surpinsă la mare în compania lui Tiberiu Argint.

Într-un vlog pe YouTube împreună cu Amna, Andreea Bălan a vorbit despre despărțirile din viața ei și desre relațiile de după divorț.

Cântăreața a afirmat că de multe ori femeile sunt judecate dacă își refac viața după divorț.

”Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult… Le place suferința, vor să ne vadă la pământ să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult”, a afirmat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

”Vreau să dăm un mesaj pentru femeile divorțate pentru că sunt foarte multe femei divorțate care au impresia că la divorț s-a terminat viața. De abia începe viața! Un divorț nu înseamnă că este sfârșitul vieții, chiar dacă ai și unul sau doi copii, însemană că așa a fost viața, cu bune și cu rele și că trebuie să mergi înainte.

Evident că este o perioadă mai plină de suferință în prima parte, dar după aceea se vindecă rănile și mergi mai departe, există iubire după iubire. Nu se termină viața așa… Există viață după divorț, există lucruri frumoase, te regăsești pe tine, poți fi fericită și singură… Nu încetați să sperați, să iubiți și să vă iubiți”, a adăugat artista.

”Un bărbat puternic, dacă e smart, știe cum să te ia”

De asemenea, Andreea Bălan a comentat că bărbații sunt inhibați de femeile puternice.

”Da, dar cei puternici nu sunt și rămân lângă noi… Majoritatea se sperie, dar un bărbat puternic, dacă e smart, știe cum să te ia, știe cum să te calmeze și să arate că el este mai puternic, prin mai multe metode”, a spus solista.

 

citește și...