Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au plecat în vacanță! Imaginile postate pe internet i-au dat de gol

21.10.2020, 13:36
Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au plecat în vacanță! Imaginile postate pe internet i-au dat de gol

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint nu și-au asumat oficial relația de iubire până acum, însă sunt tot mai apropiați pe zi ce trece. Zilele trecute, iubitul solistei a împlinit vârsta de 36 de ani, motiv pentru care bărbatul i-a făcut Andreei Bălan o surpriză majoră. Acesta le-a făcut cunoștință părinților săi cu Andreea.

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au plecat iar în vacanță

Conform Playtech, toți patru la un restaurant din Capitală, iar solista nu s-a putut abține să nu posteze imagini pe rețelele de socializare.

De asemenea, Tiberiu a postat o imagine emoționantă cu părinții săi pe Instagram, unde le-a transmis acestora un mesaj înduioșător. ‘#36ani Datorita lor sunt eu! Ei sunt cei care mi-au insuflat principii și valori, ei sunt cei care m-au învăț să respect și să iubesc! Vă iubesc!’, a scris acesta în dreptul imaginii în care apare alături de părinții lui.

Acum, Andreea Bălan şi Tiberiu Argint şi-au rezervat câteva zile doar pentru ei. Cei doi au fugit în vacanţă, în Portugalia, surpriza fiind pregătită cel mai probabil de noul partener al Andreei. Deşi nu au publicat poze împreună, cei doi au postat imagini din avion.

În această vară, amorezii au avut mai multe escapade romantice. Cu toate acestea, cei doi au preferat să nu se afișeze împreună pe social media și își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de mai bine de șase luni, iar toată lumea credea că relația lor nu va rezista.

Ce spunea George Burcea despre Tiberiu Argint

Fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, mărturisea că solista s-a cuplat cu Tiberiu Argint pentru a fi în centrul atenției.

‘Ea a vrut să iasă din rahatul în care se băgase. O prinsese la Vama Veche cu noul ei iubit, lucru pe care ea nu ar fi vrut să îl vadă nimeni. Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă. Dacă lumea era la început cu ea, apoi a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început să o critice că încă eram căsătoriți. După care a zis, perfect, a plecat, hai că îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu răspunde, disperată să își ia oamenii înapoi (n.r. fanii). Asta este. Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți’, a dezvăluit George Burcea la ‘Ferma. Orășeni vs. săteni’.

citește și...