George Burcea a dat de pământ cu Andreea Bălan, la ‘Ferma’! Declarații dureroase despre scandalul cu fosta soție: ‘A vrut să iasă din rahatul în care se băgase când a fost prinsă cu alt bărbat’

22.09.2020, 23:00
George Burcea a dat de pământ cu Andreea Bălan, la 'Ferma'! Declarații dureroase despre scandalul cu fosta soție: 'A vrut să iasă din rahatul în care se băgase când a fost prinsă cu alt bărbat'
George Burcea a dat de pământ cu Andreea Bălan, la 'Ferma'! Declarații dureroase despre scandalul cu fosta soție: 'A vrut să iasă din rahatul în care se băgase când a fost prinsă cu alt bărbat'

De câteva luni bune, George Burcea se află în plin proces de divorț cu mama copiilor săi, Andreea Bălan. De când s-au despărțit, relația dintre ei este una foarte tensionată. În prezent, actorul participă la emisiunea ‘Ferma. Orășeni vs. săteni’, motiv pentru care a întâmpinat numeroase probleme cu fosta soție, Andreea Bălan.

În ediția de marți seară, 22 septembrie, a emisiunii ‘Ferma’ de la PRO TV, George Burcea a dat de pământ cu artista, despre care a făcut declarații șocante. Actorul a precizat că nu i-a spus Andreei Bălan în ce proiect este implicat, explicându-i doar că va fi plecat cel puțin o lună.

George Burcea, acuzații dure la adresa Andreei Bălan

Problemele au început când solista i-a cerut actorului acordul de a pleca din țară cu fetele și nu a reușit, pentru că accesul la Ferma era interzis oricărei persoane din afara echipei de producție de la PRO TV.

‘Fosta mea soție nu știe că sunt la filmări aici. I-am zis că plec la niște filmări în Bulgaria, pentru o lună jumătate cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că ea avea și ea filmări. A fost supărată. Nu am putut să îi spun, ea fiind la alt trust și nu am avut încredere în ea. Știa că voi lipsi în următoarea perioadă și că nu voi avea acces deloc la telefon. 

Nu îmi doresc să mă complic cu absolut nimic. Am anunțat-o cu cel puțin înainte cu o lună jumătate, atunci când am anunțat și avocații și pe mama soacră că eu voi pleca. Ea își dorește cu disperare să ia custodia totală. Și atunci, acest scandal este tocmai datorită faptului că ea își dorește cu disperare. Ea de asta are nevoie de custodie totală, că eu nu răspundeam. Cred foarte mult că i-a fost destul de teamă ca oamenii care mă vor vedea la fermă să nu își schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat în presă.

A vorbit despre noul iubit al artistei

Ea a vrut să iasă din rahatul în care se băgase. O prinsese la Vama Veche cu noul ei iubit, lucru pe care ea nu ar fi vrut să îl vadă nimeni. Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă. Dacă lumea era la început cu ea, apoi a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început să o critice că încă eram căsătoriți. După care a zis, perfect, a plecat, hai că îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu răspunde, disperată să își ia oamenii înapoi (n.r. fanii). Asta este. Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți’, a dezvăluit George Burcea la ‘Ferma. Orășeni vs. săteni’.

Tot în ediția trecută, George Burcea a ieșit fermierul șef al săptămânii și a desemnat doi servitori: Viviana Sposub și Paul Diaconescu, care care nu și-a ascuns dezamăgirea când și-a auzit numele.

‘George este un bărbat surprinzător. Îi era frică că se va îndrăgosti de mine’, a spus Viviana Sposub.

citește și...