Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț! Solista îl distruge pe tatăl fiicelor sale: ‘Îi puteți spune fostul soț’

24.04.2020, 14:55
Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț! Solista îl distruge pe tatăl fiicelor sale: 'Îi puteți spune fostul soț'
Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț!

Nu mai există cale de împăcare între Andreea Bălan și George Burcea! Deși apropiații credea că aceștia vor redeveni un cuplu, iată inevitabilul s-a produs. Cei doi au depus deja actele de divorț, după ce în ultimele luni s-au jignit în repetate rânduri în public.

Solista a făcut și primele declarații în acest sens, într-o emisiune tv. Andreea Bălan a mărturisit că lui George Burcea i se poate spune acum ‘fostul soț’.

Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț!

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la începutul acestui an, după ce actorul a decis să părăsească căminul conjugal în care locuiau cu cele două fiice ale lor.

Se pare că solista este decis să nu-l mai primească înapoi în viața sa pe tatăl micuțelor sale.

‘Îi puteți spune fostul soț pentru că actele deja s-au depus’, a spus Andreea Bălan. Din păcate, cei doi nu vor divorța la notar, pentru ca au doi copii și vor trebui să se stabilească custodia acestora.

Mai mult de atât, Andreea Bălan a mărturisit că fostul ei soț nu a sunat-o să îi zică la mulți de Sfântul Gheorghe.

‘Relațiile sunt extrem de reci și sunt doar mesaje ciudate. Timpul le așează pe toate și peste o luna, două, șapte, toată supararea asta va disparea’, a mai spus Andreea Bălan, potrivit Spynews.

citește și...