Scandal continuu între George Burcea și Andreea Bălan. Artista a dezvăluit ce îi spune fostul soț în privat

22.04.2020, 12:18
Scandal continuu între George Burcea și Andreea Bălan. Artista a dezvăluit ce îi spune fostul soț în privat
Scandal continuu între George Burcea și Andreea Bălan. Artista a dezvăluit ce îi spune fostul soț în privat

Andreea Bălan a mărturisit că fostul ei partener de viață, George Burcea, nu o jignește doar în mesajele postate pe rețelele de socializare, ci și în privat.

Între Andreea Bălan și George Burcea este scandal continuu. Artista a dezvăluit că fostul partener de viață i-a adresat cuvinte urâte și în privat, nu doar în mesajele publicate în mediul online.

„El nu mai ține cont de faptul că sunt mama copiilor și s-a transformat foarte mult și în ultimele luni. El deja se transformase în ianuarie, februarie, iar acum de când suntem despărțiți este mult mai acid. Îmi pare foarte rău de acest lucru, mi-aș fi dorit o despărțire mai amiabilă. Și au existat niște cuvinte grele spuse de el, dar astea au fost în privat și în mediul online au fost cele pe care voi le-ați văzut și care sunt destul de urâte, dar în privat au fost și mai urâte”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori și uită că sunt mama copiilor lui și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține”, a mai adăugat cântăreața.

Artista a povestit și de unde a pornit scandalul din ultima vreme dintre ea și fostul soț.

„Totul a pornit de la faptul că el postează, în mediul online, tot felul de lucruri destul de urâte, care pe mine m-au deranjat. De exemplu, un satâr la gâtul unui om, o gogoașă dată printr-o liniuță de făină care, oarecum, ia la mișto dosarul penal pe care el îl are. Înjură oamenii pe facebook. Și de fiecare dată când a făcut aceste postări, eu în privat i-am spus, te rog, nu mai posta așa că nu îmi face bine, nu îți face nici ție bine, mai ales în cazul divorțului nostru, că nu arată că ești ok sau că ești civilizat. Și nu a contat ceea ce am spus eu în privat.

Totul a culminat de Paște când a postat o poză cu un satâr la gâtul prietenului cu care locuiește și, din nou, i-am făcut observație să steargă postare pentru că mi s-a părut oribil să posteze poze cu fetele noastre. Pentru că dăduse share la niște poze de pe contul Ellei de pe Instagram și apoi, imediat, a pus această poză cu satârul la gât. Și nu a vrut să șteargă postarea și apoi eu l-am blocat de pe contul Ellei”, a explicat Andreea Bălan, citată de aceeași sursă.

”Probabil în seara respectivă era foarte supărat sau era în sevraj și a postat acele cuvinte dure la adresa mea”, a încheiat vedeta.

citește și...