George Burcea s-a certat cu familia lui! Ce decizie a luat sora lui după despărțirea de Andreea Bălan

24.04.2020, 14:28
George Burcea s-a certat cu familia lui! Ce decizie a luat sora lui după despărțirea de Andreea Bălan

După despărțirea de Andreea Bălan și dosarul penal în care este vizat, George Burcea a mai primit o veste dură. De data aceasta, din partea familiei lui.

George Burcea s-a certat cu familia lui! Ce decizie a luat sora lui după despărțirea de Andreea Bălan

Conform Cancan.ro, faptul că George Burcea a ales să părăsească căminul conjugal a încins spiritele, iar mama lui, cât și frații actorului au vrut să sară în ajutorul lor.

Din nefericire, încercarea membrilor familiei de a încerca să discute cu el a dat greș. George Burcea a refuzat orice ajutor și a preferat să se certe cu mama și cu frații săi.

În plus, sora lui Burcea a decis să nu mai vorbească cu el, după ce a început să-și amenințe tatăl cu procese. Punctul culminant a venit când s-a aflat că George Burcea divorțează de Andreea Bălan.

De atunci, familia lui nu a mai vorbit cu acesta. În schimb, cei doi foști soți continuă scandalul și au făcut-o chiar și de sărbătorile pascale. George Burcea a izbucnit când a descoperit că nu mai are acces la contul fiicei celei mari, Ella. Fosta lui soție i-a dat block la toată postările.

‘Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă’, a mărturisit Andreea Bălan.

George Burcea nu a rezistat și a sunat-o pe Andreea, căreia i-ar fi adresat înjurături și amenințări. Mai mult de atât, actorul este iritat și din cauza situației dosarului său penal, după ce a fost prins drogat la volan.

‘Nici vorbă de așa ceva. E în lucru, pe masa procurorilor. Dosarul se instrumentează, iar ancheta pare să fie în plină desfășurare’, a dezvăluit o sursă pentru Cancan.ro. Dacă va fi găsit vinovat, George Burcea ar putea să ajungă în spatele gratiilor

 

citește și...