Andreea Bălan și-a etalat sânii într-un costum de baie minuscul. Vedeta s-a pozat în saună

01.02.2022, 21:54

Andreea Bălan le-a încins imaginația fanilor din nou, într-un costum de baie minuscul. Andreea Bălan se poate lăuda cu o siluetă fără cusur. Vedeta și-a etalat sânii și corpul tonifiat, după o sesiune de relaxare la saună. Vedeta s-a hotărât să meargă alături de prietenii ei la schi, tocmai în Austria.

Andreea Bălan este o artistă completă, pentru că vedeta are show-uri complexe, unde îmbină atât coregrafia, cât și piesele tonice care au făcut-o cunoscută de-a lungul anilor.

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a finalizat, dat fiind faptul că la mijloc sunt și doi minori. Pe 3 februarie, artista și actorul se vor întâlni la tribunal, pentru că au o nouă înfățișare.

George Burcea: ”Vom avea înfățișare pe 3 februarie”

„Cu divorțul, sper să nu se mai amâne, s-a tot amânat în ultimele luni. Vom avea înfățișare pe 3 februarie. Sau dacă se amână, să fie totuși și în favoarea mea, să fie cercetate toate actele depuse la dosar de ambele părți”, a spus George Burcea pentru Fanatik.

Intre cei doi există un război în ceea ce privește obținerea custodiei copiilor. Actorul își dorește obțină custodia comună a celor două fetițe, Ella și Clara, dar și desfacerea căsătoriei din culpă comună.

„Nu înțeleg de ce există această înverșunare… Aștept oricum să văd ce spune instanța”, a precizat George Burcea.

George Burcea,  despre divorț

La un an de zile de când George Burcea și Andreea Bălan au decis să își spună adio și să pornească pe drumuri separate, fostul soț al artistei a vorbit despre motivele care au dus la despărțire.

În cadrul emisiunii online „În Oglindă’, prezentată de Mihai Ghiță, actorul a vorbit despre căsnicia cu Andreea Bălan și ce a învățat, în urma divorțului.

George Burcea spune că informațiile ajunse în presă au fost distorsionate, adevărul fiind cu totul altul. Birocrația a fost unul dintre motivele pentru care divorțul a fost unul de durată.

„În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr”, a precizat George Burcea.

George Burcea a spus că momentul de cumpănă din mariajul său cu Andreea Bălan a fost cel în care fosta sa soție a fost la un pas de moarte, după cea de-a doua sarcină.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a explicat actorul, potrivit click.ro.

 

citește și...