Andreea Bălan se înțelege de minune cu cumnata sa! Ce imagine a postat cu sora lui Tiberiu Argint

22.12.2020, 12:47
Andreea Bălan se înțelege de minune cu cumnata sa! Ce imagine a postat cu sora lui Tiberiu Argint
Andreea Bălan se înțelege de minune cu cumnata sa! Ce imagine a postat cu sora lui Tiberiu Argint

Relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint avansează cu pași repezi! Cei doi au fost plecați recent într-o minivacanță la munte.

Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, după divorțul de George Burcea, tatăl fetițelor sale. În plus, solista are o relație destul de apropiată cu membrii familiei noului ei partener.

Andreea Bălan și iubitul ei au fost plecați la munte, în stațiunea Sinaia, dar nu singuri, ci împreună cu Sonia Argint.

Andreea Bălan, în vacanță la munte cu Tiberiu Argint

Pe rețelele de socializare, solista a imortalizat momentele și împreună cu noua ei cumnată, semn că se înțeleg de minune. Din imaginile postate de Andreea Bălan pe Instagram reiese că s-au distrat copios împreună și că au o relație apropiată.

‘Atunci când prietenia se întâmplă’, a scris Andreea Bălan în dreptul imaginii postate cu Sonia Argint.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de mai bine de șase luni, iar toată lumea credea că relația lor nu va rezista.

În această vară, amorezii au avut mai multe escapade romantice. Cu toate acestea, cei doi au preferat să nu se afișeze împreună pe social media și își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Andreea Bălan se înțelege de minune cu sora lui Tiberiu

Apropiații solistei susțin că Tiberiu Argint a cucerit-o rapid pe blondină. Până în acest moment, niciunul dintre cei doi nu și-au făcut publică relația, însă i-au dat de gol fotografiile puse separat pe rețelele de socializare, în care se vedea că sunt în același loc.

‘Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, notează Wowbiz.

citește și...