Andreea Bălan se confesează. ”Chiar dacă am zile mai proaste…”

23.06.2020, 10:13
Andreea Bălan se confesează. ”Chiar dacă am zile mai proaste...”
Andreea Bălan se confesează. ”Chiar dacă am zile mai proaste...”

Cântăreața Andreea Bălan își aniversează astăzi ziua de naștere. Vedeta a făcut confesiuni despre viața sa în cadrul unui interviu.

În data de 23 iunie 2020, Andreea Bălan împlinește 36 de ani. Este mama a două fetițe superbe și are o carieră impresionantă în spate.

Întrebată, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, care este diferența dintre Andrea Bălan din urmă cu câțiva ani și cea de acum, vedeta a răspuns:

”Andreea de azi față de cea din 2018 este mai înțeleaptă, mai calmă, mai iubitoare și se bucură mai mult de viață și de cei dragi. Sunt într-o continuă evoluție și schimbare”.

Fericită alături de fetițele sale

Andreea Bălan a afirmat că, pentu ea, fericirea înseamnă zâmbetele celor două fetița pe care le are cu actorul Geoge Burcea, Ella și Clara.

”Sunt fericită în fiecare zi, atunci când Ella îmi spune că mă iubește, iar Clărița mă strânge în brațe și vrea să stea numai cu mine. Fericirea înseamnă zâmbetele copiilor mei”, a afirmat artista.

Cum depășește momentele dificile

Vedeta a explicat ce face atunci când are perioade mai dificile.

”Nu există „să nu mai pot. Chiar dacă am zile mai proaste, le iau ca atare și îmi spun că „mâine mă voi simți mai bine. Am puterea să mă repun pe picioare și să privesc lucrurile în ansamblu. Dacă suntem sănătoși înseamnă că totul e bine, iar restul sunt detalii care vor trece și care pot fi rezolvate. Pentru mine, tot ce contează este ca Ella și Clara să fie fericite și sănătoase”, a afirmat Andreea Bălan.

Ce spune despre relațiile sale

Andreea Bălan a avut două relații de lungă durată, una cu muzicianul Keo, cealaltă cu actorul George Burcea. Artista a afirmat, însă, că nu mai are sentimente pentru nimeni din trecutul său.

”Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo. Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist”, declarat cântăreața după ce s-a spus că ar vrea să se împace cu Keo.

citește și...