Andreea Bălan nu poate divorța la notar. Cântâreața a dat toate detaliile despre separarea de George Burcea

17.03.2020, 09:33
Andreea Bălan nu poate divorța la notar. Cântâreața a dat toate detaliile despre separarea de George Burcea
Andreea Bălan nu poate divorța la notar. Cântâreața a dat toate detaliile despre separarea de George Burcea

Andreea Bălan este mai decisă ca niciodată să divorțeze de George Burcea. Artista a explicat însă că nu poate divorța la notar.

Divorțul dintre cântăreața Andreea Bălan și George Burcxea nu va fi la notar, ci la tribunal. La emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antena Stars, vedeta a explicat de ce ea și George Burcea nu vor divorța la notar.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc… la notar se putea dacă nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a spus artista, citată de spynews.ro.

Andreea Bălan a afirmat că nu mai vrea ca imaginea ei să fie asociată cu cea a lui George Burcea și că nu mai este cale de împăcare între ei.

„Ideea este că oricum aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a adăugat cântăreața.

Cum a decurs ultima întâlnire dintre Andreea Bălan și George Burcea

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan și George Burcea au aniversat-o pe fiica lor cea mică, Clara. Cei doi s-au întâlnit la petrecere. Andreea Bălan a povestit cum a decurs întâlnirea.

„Am decis să fac ceva foarte restrâns. Și împreună cu nașii am decis să facem la Monica și Aurelian Temișan acasă. În alte circumstanțe probabil aș fi făcut o petrecere mai mare, dar ținând cont de ceea ce s-a întâmplat între noi în ultimul timp am zis că nu mai se cade să facem o petrecere mare, să facem o petrecere restrânsă, cu 20 de oameni”, a afirmat vedeta, potivit spynews.ro.

„În momentul în care suntem în public nu dezbatem absolut nimic altceva și de altfel și acum relațiile noastre sunt foarte simple, strict legate de fete. Nu interesează să discutăm nimic altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separați în fapt și urmează să depunem și actele”, a adăugat ea.

citește și...