Andreea Bălan e categorică în ceea ce privește relația cu George Burcea. ”Nu cred că am putea să fim ca înainte”

19.05.2020, 10:36
Andreea Bălan e categorică în ceea ce privește relația cu George Burcea. ”Nu cred că am putea să fim ca înainte”

Cântăreața Andreea Bălan a spus foarte clar că relația dintre ea și cel care i-a fost partener de viață, actorul George Burcea, nu va mai fi niciodată la fel.

Andreea Bălan s-a separat de câteva luni de soțul ei, actorul George Burcea, împreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. În vara acestui an, cei doi urmează să divorțeze. În urma separării, Andreea Bălan este cea care a rămas cu fetițele, George Burcea venind doar în vizită.

Cântăreața a explicat, într-un vlog pe canalul ei de YouTube, că relația dintre ea și fostul său partener de viață, George Burcea, nu va mai fi niciodată la fel.

”Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete”, a afirmat Andreea Bălan.

Abia seara târziu are timp pentru ea

Într-un interviu recent, Andreea Bălan dezvăluia că are un program extrem de încărcat, chiar și în perioada de izolare, abia seara târziu având timp să se ocupe și de ea.


”După ce mă trezesc și îmi termin ritualul de frumusețe, cobor să luăm prânzul. De la ora două de când pleacă bona fetelor, mama mea și cu mine ne ocupăm de copii și avem diferite activități: – montăm jucării, desenăm, dansăm, gătim, facem poze, vloguri sau lego. La ora 21 facem baia de seară care durează până la 22, apoi eu o adorm pe Ella și mama pe Clara și ulterior facem schimb de camere.

Abia după ora 23 pot să fac ceva pentru mine, să răspund la mailuri, să îmi montez vloguri, să editez fotografii. Stau trează până la ora 3 când se trezește Clara să mănânce și abia apoi mă culc. E grea viața unei mame!”, spunea vedeta.

Ce spune despre relațiile sale

Andreea Bălan a avut două relații de lungă durată, una cu muzicianul Keo, cealaltă cu actorul Geroege Burcea. Artiata a afirmat, însă, că nu mai are sentimente pentru nimeni din trecutul său.

”Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist”, declarat cântăreața după ce s-a spus că ar vrea să se împace cu Keo.

citește și...