Andreea Bălan a făcut show pe gheață. Cum au reacționat fanii vedetei

16.02.2022, 18:11

Andreea Bălan a făcut un show incendiar. Artista știe cum să facă spectacol în orice situație, iar ultima sa apariție demonstrează acest lucru. Vedeta a decis să meargă pe patinoar, unde a fost surprinsă cum face show pe gheață. Cum au reacționat fanii.

Cântăreața a decis să meargă să se distreze, dar să îi distreze si pe fani. Astfel, vedeta a decis să meargă la patinoar, acolo unde a încălțat patinele și a început să facă mișcări care mai de care pe gheață.

Potrivit imaginilor surprinse de spynews, Andreea Bălan a făcut show pe gheată, cu ajutorul mișcărilor sale. Mai mult, vedeta a apelat la un instructor care a ajutat-o să patineze cât mai corect.

 

Andreea Bălan a făcut show pe patinoar

Fanii săi au fost încântați să o vadă pe pationoar și au profitat de timupl în care artista se odihnea pentru a face o fotografie.

În ultima perioadă, Andreea Bălan se concentrează asupra lucrurilor pe care nu a reușit să le facă în copilărie. Dacă anul trecut vedeta învăța să patineze, în ultima perioadă, cântăreața a arătat pe rețelele de socializare că învață să schieze.

Andreea Bălan are picioarele sale pline de vânătăi

Fanii vedetei s-au îngrijorat după ce solista a prezentat un videoclip în care apare plină de vânătăi. Artista nu a explicat care este cauza vânătăilor prezente pe picioare. Ce a pățit, de fapt, vedeta?

Andreea Bălan este o artistă completă. Aceasta are show-uri complexe, unde îmbină atât coregrafia, cât și piesele tonice care au făcut-o cunoscută de-a lungul anilor.

Picioarele artistei ies mereu în evidentă, însă aceasta a declarat că este nevoită să recurgă la un truc cosmetic pentru a-și acoperi vânătăile de pe picioare. Recent, vedeta și-a prezentat pe una dintre rețelele de socializare imagini cu picioarele sale care erau acoperite de vânătăi.

„La fustă scurtă, vânătăile se acoperă cu fond de ten”, a spus vedeta.

În dreptul imaginilor, Andreea a adăugat o scurtă descriere pentru a clarifica care este cauza loviturilor sale. 

“Fără muncă nu se poate. Cazi și te ridici, indiferent de orice. Spectacolul trebuie să continue”, au fost cuvintele scrise de Andreea

 

citește și...