Andreea Antonescu vrea să fie din nou mămică. ”De câteva luni bune mă gândesc că îmi mai doresc un copil”

18.01.2021, 17:02
Andreea Antonescu vrea să fie din nou mămică. ”De câteva luni bune mă gândesc că îmi mai doresc un copil”
Andreea Antonescu vrea să fie din nou mămică. ”De câteva luni bune mă gândesc că îmi mai doresc un copil”

Cântăreața Andreea Antonescu a mărturisit că își mai dorește un copil.

Andreea Antonescu este mama unei fetițe, Sienna. Vedeta a afirmat că și-ar mai dori un copil și că și fetița ei ar dori să aibă un frățior sau o surioară. ”Da, de câteva luni bune mă gândesc că îmi mai doresc un copil! Ciudat e că, până acum ceva timp, nici eu și nici Sienna nu mai luam în calcul un frățior sau o surioară. Cu toate acestea, fără să discutăm prea mult pe acest subiect, ne-am trezit într-o zi amândouă că parcă ne-ar plăcea să mai avem un bebeluș printre noi!”, a declarat cântăreața pentru revista Viva.

Andreea Antonescu a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica sa. ”Avem tot felul de conversații, purtăm discuții pe aproape toate temele, îmi doresc din inimă să fiu și să rămân cea mai bună prietenă a ei. Mi-ar plăcea să mă țină Dumnezeu atât de lucidă încât să o pot înțelege și mai târziu. Bineînțeles că, în proporție de 70%, conversațiile sunt legate de școală, dar recunosc că îmi place să intervin și-n conversațiile video pe care le are cu ale ei colege, pentru a simți că sunt alături de ea, indiferent de orice”, a explicat artista.

Andreea Antonescu este singură

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cei doi s-au separat, iar fostul partener al cântăreței a rămas în America. În prezent, Andreea Antonescu nu este implicată în nicio relație, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Avantaje.

”Încă sunt singură, dar bineînțeles dacă cineva îmi atrage atenția și este un pic peste mine din punct de vedere al caracterului și al ambiției, poate deveni un partener de viață. Și am promis că fac o nuntă în august 2021, deci am o nuntă de pregătit! Problema este că nu am găsit mirele. În rest, le rezolv”, a declarat vedeta.

”Nu este nimeni în acest moment în viața mea. Nu aș putea spune nimic, decât cele spuse anterior, că ar trebui să fie mai puternic decât mine … și, deși o să par rea, să fie mai bărbat decât cei pe care i-am întâlnit până acum!”, a adăugat aceasta.

citește și...