Andreea Antonescu se confesează. ”Încă sunt singură”

15.01.2021, 18:00
Andreea Antonescu se confesează. ”Încă sunt singură”
Andreea Antonescu se confesează. ””Încă sunt singură”

Cântăreața Andreea Antonescu s-a confesat. Artista a dat detalii despre viața sa sentimentală.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cei doi s-au separat, iar fostul partener al cântăreței a rămas în America. În prezent, Andreea Antonescu nu este implicată în nicio relație, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Avantaje. ”Încă sunt singură, dar bineînțeles dacă cineva îmi atrage atenția și este un pic peste mine din punct de vedere al caracterului și al ambiției, poate deveni un partener de viață. Și am promis că fac o nuntă în august 2021, deci am o nuntă de pregătit! Problema este că nu am găsit mirele. În rest, le rezolv”, a declarat vedeta.

”Nu este nimeni în acest moment în viața mea. Nu aș putea spune nimic, decât cele spuse anterior, că ar trebui să fie mai puternic decât mine … și, deși o să par rea, să fie mai bărbat decât cei pe care i-am întâlnit până acum!”, a adăugat aceasta.

Ce calități trebuie să aibă partenerul ideal pentru Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a explicat și ce calități ar trebui să aibă un potențial partener. ”Pe de-o parte îmi trebuie o persoană mai puternică decât mine, pe de altă parte să aibă și o doză de sensibilitate pentru că, înainte de orice, suntem oameni și cum pentru mine nu contează valorile materiale, cele spirituale trebuie să predomine. Să fie un om pe care mă pot baza la orice oră. O persoană sinceră, care să fie în aceeași barcă cu mine, alături de care să merg în aceeași direcție”, a afirmat solista.

Cântăreața a explicat și în ce relații este cu fostul său soț și cum a reacționat fiica lor în ceea ce privește despărțirea părinților. ”Eu și Traian am rămas, în continuare, foarte buni prieteni, și nu doar în ceea ce o privește pe Sienna. Discutăm, chiar dacă nu la fel de des ca înainte. În general, el a mers foarte mult pe deciziile mele. Din acest punct de vedere nu am avut nicio problemă. La capitolul răsfăț mai am de negociat cu el deoarece el o răsfață din cale-afară, iar eu încerc să fiu mai rațională”, a mărturisit ea.

”E clar că mami va rămâne mami, iar tati va fi tati, indiferent de orice. Și se bucură de fiecare dată când noi suntem împreună. Ea știe că indiferent de ceea ce va urma, eu, ea și Traian vom rămâne o familie”, a încheiat Andreea Antonescu.

citește și...