Andreea Antonescu, primele declarații depre iubit. „E ce trebuie”

28.02.2022, 12:56

Andreea Antonescu este din nou îndrăgostită. Artista este mai fericită ca oricând. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat a cărui identitate nu a dezvăluit-o. Solista nu a oferit prea multe detalii despre acesta.  „Eu consider că e ce trebuie. ”, a spus vedeta. Cine este bărbatul din viața artistei

Andreea Antonescu a încercat să își refacă viață după divorț. Vedeta a fost văzută în compania mai multor bărbați, printre care se numără Ștefan Manolache sau omul de afaceri Viorel Băcanu.

Aceasta s-a întors recent din SUA, unde a fost plecată împreună cu fiica ei, Sienna. Artista a fost Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, unde a recunoscut că este îndrăgostită.

Andreea Antonescu a găsit din nou fericirea

Artista iubește din nou. Cântăreața nu a vrut să vorbească despre identitatea partenerului ei și nu a dat prea multe detalii despre el.

Solista a dezvăluit un detaliu despre bărbatul pe care îl iubește. Astfel, ea a mărturisit că bărbatul din viața ei este un jurnalist de profesie. Vedeta spune că bărbatul respectiv este exact ceea ce trebuie.

Cine este bărbatul din viața artistei

„Eu consider că e ce trebuie. E jurnalist”, a spus vedeta, în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

Andreea Antonescu a vorbit, în trecut, despre greșelile pe care le face cu partenerul ei. 

Cântăreața spune că toleranță în relație și faptul că a acceptat să nu îi submineze puterea de bărbat a dus la finalizarea relației.

„Sunt prea tolerantă, nu știu dacă am acordat prea multe șanse, dar am mers pe mâna lui. Când știam că feelingul, instinctul meu îmi spune cu totul și cu totul altceva.

Am vrut să îi las libertatea de a fi bărbat, tocmai pentru a nu-i submina puterea și am greșit mult. Asta m-a transformat și mai și în scorpia care sunt astăzi”, a declarat cântăreața la „Teo Show”.

citește și...