Andreea Antonescu, despre greșelile pe care le face într-o relație. ”Am vrut să îi las libertatea de a fi bărbat”

26.01.2022, 19:08

Andreea Antonescu a vorbit despre comportamentul ei într-o relație și greșelile pe care le face cu partenerul ei. Artista spune că instinctul ei nu a înșelat-o niciodată, dar a preferat să nu își exprime părerea, pentru a nu distruge relația. ”Am vrut să îi las libertatea de a fi bărbat”, spune artista.

Andreea Antonescu a anuțat că divorțează de soțul său, Traian Spak, încă din anul 2019. Artista a fost văzută în compania mai multor bărbați, printre care se numără Ștefan Manolache sau om de afaceri, Viorel Băcanu.

Andreea Antonescu a fost invitată în platoul „Teo Show”, unde a vorbit despre greselile pe care le-a facut in relatiile pe care le-a trăit de-a lungul timpului.

Cu ce a greșit Andreea Antonescu în relații

Cântăreața spune că toleranta în relație și faptul că a acceptat să nu îi submineze puterea de bărbat a dus la finalizarea relației.

„Sunt prea tolerantă, nu știu dacă am acordat prea multe șanse, dar am mers pe mâna lui. Când știam că feelingul, instinctul meu îmi spune cu totul și cu totul altceva.

Am vrut să îi las libertatea de a fi bărbat, tocmai pentru a nu-i submina puterea și am greșit mult. Asta m-a transformat și mai și în scorpia care sunt astăzi”, a declarat cântăreața la „Teo Show”.

”Aș trece peste orice, inclusiv peste înșelat”

Mai mult, Andreea Antonescu spune că ar fi dispusă să treacă și peste infidelitate, chiar dacă prietenele ei au sfătuit-o să nu o facă.

Cântăreața spune că persona pe care a avut-o alături ar fi trebuit să îi demonstreze niste lucruri în timp, iar atunci nu ar mai pune capăt unei relații pentru care a luptat din greu.

 

„Aș trece peste orice, inclusiv peste înșelat. Toate prietenele mele mi-au spus că nu sunt sănătoasă la cap. Din punctul meu de vedere, o relație se construiește atât de greu și persoana de lângă tine trebuie să fie specială. Trebuie să îți demonstreze multe lucruri în timp. Și atunci, o aventură n-ar fi cea care m-ar determina să pun capăt unei relații la care am muncit din greu”, a precizat Andreea Antonescu, la „Teo Show”.

citește și...