Andreea Antonescu intră în competiția ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’! Primele declarații ale vedetei: ‘După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări’

25.09.2020, 14:23
Andreea Antonescu intră în competiția 'Ferma. Orășeni vs Săteni'! Primele declarații ale vedetei: 'După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări'
Andreea Antonescu intră în competiția 'Ferma. Orășeni vs Săteni'! Primele declarații ale vedetei: 'După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări'

Noul sezon de la ‘Ferma’ a venit cu mari surprize pentru telepectatori! Pe lângă cele 16 vedete care au acceptat să participe la emisiunea ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, producătorii de la PRO TV au decis să mai introducă și un concurent-surpriză. Iată, însă, că a venit momentul ca acesta să își facă apariția.

Andreea Antonescu intră în competiția ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’

Este vorba despre Andreea Antonescu, care li se va alătura celorlalți concurenții de la ‘Ferma’, care sunt împărțiți în două tabere: orășeni și săteni.

‘În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc’, au fost primele declarații ale Andreei Antonescu.

Mihaela Rădulescu a dat detalii din Fermă

Mihaela Rădulescu a oferit detalii din culisele emisiunii ‘Ferma’, al cărei nou sezon a început să fie difuzat de marți, 8 septembrie 2020, la Pro TV.

Filmările noului sezon ‘Ferma’ se desfășoară în condiții speciale și au loc la 20 de kilometri de Capitală, iar concurenții sunt puși la provocări fără pereche.

‘Este un proiect anormal. Pandemia asta ciudată ne-a făcut şi pe noi să schimbăm stilul de lucru. Eu sunt păzită mai ceva ca Sfintele Moaşte. Sunt singura care intră în contact cu concurenţii, zilnic.

M-am testat de mai multe ori şi sunt singura care nu poartă mască pentru că nimeni nu se apropie de mine. Este prima dată când nu am make-up artist, hair stylist, tocmai din această cauză’, a explicat Mihaela Rădulescu, citată de revista Unica.

citește și...