Andreea Antonescu face mărturisiri. ”Îmi doresc foarte mult să fac și eu nuntă, eu nu am avut nuntă”

29.11.2021, 15:53
Andreea Antonescu face mărturisiri. ”Îmi doresc foarte mult să fac și eu nuntă, eu nu am avut nuntă”
Andreea Antonescu face mărturisiri. ”Îmi doresc foarte mult să fac și eu nuntă, eu nu am avut nuntă”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, și-a deschis sufletul la o emisiune online. Artista a oferit detalii despre viața sa sentimentală. Vedeta a m ărturisit că în prezent nu este implicată în nicio relație, însă își dorește să aibă lângă ea un partener. ”Îmi doresc foarte mult să fac și eu nuntă, eu nu am avut nuntă”, a mărturisit aceasta.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre.  În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.

Andreea Antonescu a fost invitată de curând la podcastul realizat de Roxana Nemeș – “Roxana te dezbracă de secrete!”, unde a făcut dezvăluiri despre viața sa sentimentală. Artista a mărturisit că nu este implicată în nicio relație în preezent, însă își dorește foarte mult acest lucru. de asemenea, a afirmat că ar vrea să facă nuntă, dat fiind că nu a avut parte de așa ceva deși a fost căsătorită.

Andreea Antonescu face mărturisiri. ”Nu există cineva în viața mea, mi-ar plăcea să existe”

“Ce prost stau, dar ce mi-ar fi plăcut să spun că stau așa de bine. Nu stau deloc bine, decât să ți-o răspund pe aia clasică, că sunt plină de iubire, că o am pe mama, pe fratele meu. Nu există cineva în viața mea, mi-ar plăcea să existe, sunt deschisă pentru chestii de genul ăsta, dar asta nu înseamnă că am transformat ideea asta în scopul vieții mele”, a declarat Andreea Antonescu, citată de wowbiz.ro.

“Îmi doresc foarte mult să fac și eu nuntă, eu nu am avut nuntă. Îmi doresc să mă văd mireasă la propria-mi nuntă. Vreau nuntă, vreau copil, repede dacă se poate, dar când e să fie și dacă e să fie și cel care e să fie, mă gândesc că va veni într-o zi”, a mai spus vedeta.

citește și...