Andreea Antonescu, despre viața sa sentimentală. ”Ce m-aș fi bucrat să mă laud cu el de mână”

12.09.2021, 16:11
Andreea Antonescu, despre viața sa sentimentală. ”Ce m-aș fi bucrat să mă laud cu el de mână”
Andreea Antonescu, despre viața sa sentimentală. ”Ce m-aș fi bucrat să mă laud cu el de mână”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre viața sa sentimentală la o emisiune de televiziune. Artista a afirmat că în prezent nu are niciun iubit. ”Ce m-aș fi bucrat să mă laud cu el de mână”, a afirmat vedeta. Andreea Antonescu este mama unei fetițe din mariajul cu Traian Spak.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cântăreața este încă în acte soția lui Traian Spak, însă cei doi vor divorța la notar.

În cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, cântăreața a dat amănunte din viața sa sentimentală. Aceasta a afirmat că nu este implicată în nicio relație în prezent, însă își dorește acest lucru. Andreea Antonescu a explicat și ce fel de partener și-ar dori lângă ea.

Andreea Antonescu, despre viața sa sentimentală. ”Vreau un bărbat puternic”

Artista a mărturisit că își dorește lângă ea un bărbat puternic și care să o dacă să se simtă femeie. “Nu am iubit, dar ce m-as fi bucurat să mă laud cu el de mână. Nu fug de nou. Știu ce am de oferit, iar pentru că eu am mult, el trebuie să aibă si mai mult. Vreau un bărbat puternic pe umărul căruia să mă așez si să mă simt femeie”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit spynews.ro.

De asemenea, vedeta a afirmat că se simte împlinită din toate punctele de vedere și se declară fericită. Aceasta a mai spus că își dorește să se bucure din plin de viață. “Este prima oara când am conștientizat că sunt un om fericit, care vrea să se bucure la maxim de viață. Am realizat cât de bogată sunt din toate punctele de vedere”, a mai declarat Andreea Antonescu.

citește și...