Andreea Antonescu, despre motivul pentru care nu a divorțat încă de tatăl fiicei sale. ‘El a încercat o împăcare’

21.03.2021, 11:54
Andreea Antonescu, despre motivul pentru care nu a divorțat încă de tatăl fiicei sale. 'El a încercat o împăcare'

Andreea Antonescu și tatăl fiicei sale, Traian Spak, au decis să se despartă după 14 ani de relație. Concurenta de la Survivor România a vorbit despre motivul pentru care cei doi încă nu au divorțat. 

Artista și afaceristul au împreună o fiică, pe Sienna. De dragul fiicei sale, cei doi au rămas în relații bune, însă nu s-au despărțit legal.

Andreea Antonescu nu a divorțat de Traian Spak

În vreme ce Traian Spak a decis să rămână în Statele Unite ale Americii, solista a preferat să locuiască în România. Până în prezent, aceștia nu au apucat să semneze actele de divorț, fiind împiedicați de pandemia de coronavirus.

„Traian nu a mai venit în România de doi ani. El a încercat o împăcare, poate de aia nu a venit la notar înainte de pandemie. La noi nu a mers să avem o relație la distanță. 10 ani ne-am chinuit așa. El stătea foarte mult în State, eu aveam treabă multă în România. E omul cu care mi-am împărțit viața de 14 ani”, explica Andreea Antonescu, înainte de a pleca în competiția Survivor.

„Mi-aș fi dorit să mergem aici, în România, la notar, dar s-a tot amânat. Odată cu pandemia, el nu a mai putut să ajungă în țară. Noi am făcut din timpul căsătoriei un contract de separare de bunuri, așa că la noi nu e problema de partaj. Ce a fost al meu, obținut prin munca mea, a rămas al meu, ce a fost a lui, a rămas al lui”, a mai spus Andreea Antonescu.

Vedeta a mai afirmat că este pregătită să-și refacă viața și că își mai dorește un copil.

”Deși până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă și nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat…V-am mai zis “Niciodată să nu spui niciodată!” În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum, nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala “Mori cu amintiri, nu vise!”, a mărturisit ea.

citește și...