Andreea Antonescu are un nou iubit. ”Suntem împreună de patru luni”

19.04.2022, 11:11
Andreea Antonescu are un nou iubit. ”Suntem împreună de patru luni”
Andreea Antonescu are un nou iubit. ”Suntem împreună de patru luni”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, este implicată într-o nouă relație sentimentală. Vedeta are un nou iubit. Aceasta a dat detalii despre viața sa sentimentală din prezent. ”Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare”, a dezvăluit artista.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre.  În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.

Andreea Antonescu  iubește din nou. Vedeta are un nou iubit, de patru luni. Despre viața sa sentimentală din prezent a dat artista detalii pentru click.ro.

Andreea Antonescu are un nou iubit. ”Este o persoană alături de care mă văd”

”Pe plan personal există o persoană în viața mea. Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare. Nu aș dori să spun dacă este o persoană publică sau nu, însă, pot spune că este o persoană alături de care mă văd. Drept dovadă, pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație”, a detaliat Andreea Antonescu pentru sursa citată anterior.

Andreea Antonescu a făcut declarații și despre cariera sa: ”Dacă ar fi să o iau de la capăt, cu siguranță as alege să fiu tot artistă, pentru că întotdeauna m-am simțit foarte norocoasă că am reușit să transform cea mai mare pasiune a vieții mele într-un job. Aș alege tot muzica și as face aceiași pași. Eu am învățat un lucru, dacă ceva este să fie pentru tine, este pentru tine, indiferent de orice. Lucrurile nu trebuie forțate. Dacă trebuie să fie, va ajunge acolo, înt-un fel sau altul. Sunt domenii pentru fiecare, unii suntem făcuți pentru a face diverse lucruri, trebuie doar să acceptăm ideea în sine”.

citește și...