Andreea Antonescu: ”Am vrut să adopt un copil”

09.02.2021, 16:17
Andreea Antonescu: ”Am vrut să adopt un copil”
Andreea Antonescu: ”Am vrut să adopt un copil”

Cântăreața Andreea Antonescu a mărturisit că a vrut să adopte un copil.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Artista a afirmat că a vrut să adopte un copil și nici acum nu a renunțat la acest gând.  Vedeta a făcut mărturisirea într-un vlog postat de colega și prietena ei Andreea Bălan.

”Da, am vrut să adopt un copil. Încă vreau să adopt, Sienna încă mă bate la cap că își dorește să adoptăm. O fetiță ar vrea ea, dacă nu ea ar pune-o pe mami să mai facă un copil. Dar mami nu prea are cu cine să facă un copil, pentru că…”, a spus Andreea Antonescu, potrivit wowbiz.ro.

Ce a declarat Andreea Antonescu despre divorțul de Traian Spak

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Andreea Antonescu a explicat de ce nu a divorțat încă de soțul său.

„Aș vrea să mergem frumos la notar, să semnăm actele, aici în România. Am tot amânat din cauza pandemiei, el dacă a tot fost plecat, nu s-a putut întoarce aici, am rămas așa. Am făcut un contract de separare de bunuri, ce a fost al meu, muncit de mine, am luat eu, ce a fost al lui, și-a luat înapoi. Traian este un om foarte civilizat, cu mult bun-simț. Nu mi-a cerut cadourile înapoi. Ne-am cunoscut la o vârstă fragedă, am crescut împreună, avem un respect foarte mare unul față de altul. De doi ani și jumătate nu a mai venit în România”, a declarat cântăreața.

Artista a mai mărturisit că Traian Spak a încercat să se împace cu ea după separare. „El a mai încercat o împăcare, dar am fost foate maturi când am luat această decizie. Eu eram aici concentrată pe proiectele mele din România, el pe munca lui din State, deci nu ar mai fi mers. A fost omul cu care mi-am împărțit viața 14 ani”, a mai spus vedeta.

 

citește și...