Andreea Antonescu a revenit în România de la ”Survivor”. ”Primul lucru pe care o să-l fac e să-mi analizez casa”

30.03.2021, 15:18
Andreea Antonescu a revenit în România de la ”Survivor”. ”Primul lucru pe care o să-l fac e să-mi analizez casa”
Andreea Antonescu a revenit în România de la ”Survivor”. ”Primul lucru pe care o să-l fac e să-mi analizez casa”

Andreea Antonescu a revenit în România după participarea la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisîă de postul de televiziune Kanal D.

Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori. Artista a revenit în țară și a explicat care este primul lucru pe care vrea să-l facă.

Andreea Antonescu a revenit în România de la ”Survivor”. ”Sper, totuși, că nu m-au părăsit calitățile de fată elegantă”

Andreea Antonescu a ajuns duminică seară în România și a făcut declarații după participarea la ”Survivor România”. Cântăreața a afirmat că se resimte după experiența din Republica Dominicană. De asemenea, acesta a afirmat că va merge să-și analizeze casa, dat fiind că locuința sa a fost în renovare pe durata cât ea a participat la concursul din Republica Dominicană.

“Ca din junglă! Sper, totuși, că nu m-au părăsit calitățile de fată elegantă și nu cred că vrei să știi cum am mâncat primul fel de mâncare pe care l-am primit când am ieșit din competiție, dar consider că vor reuși foarte bine să mă reintegrez în societate. Până acum am făcut față aeroporturilor prin care am trecut. Uitați-mă aici, sunt bine, sunt ok. E de bine”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit click.ro.

“Primul lucru pe care o să-l fac e să-mi analizez casa, pentru că în momentul în care eu am plecat spre Survivor casa mea era în renovare, iar acum mă duc să văd ce au făcut oamenii profesioniști în urma mea, pentru că eu, ghici ce, habar nu am ce se întâmplă acolo”, a mai spus artista.

Ce probleme de sănătate a avut Andreea Antonescu

Mama Andreei Amntonescu a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat aceasta în copilărie.

Cântăreața a avut sindrom nefrotic.

„Ea nu este sportivă și nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave și a fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o. Ea nu a putut să se joace, să se miște, la fel ca ceilalți copii. Ea a avut sindrom nefrotic, la vârsta de un an și opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viață normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivități, al regimului alimentar. Dar am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă și luptătoare”, a spus mama Andreei Antonescu.

citește și...