Andreea Antonescu a plecat în Statele Unite. Cine o însoțește pe artistă

06.01.2022, 14:30

Andreea Antonescu a plecat în Statele Unite. Jumătatea componentă a trupei Andre a plecat peste Ocean, unde se află soțul ei. Solista s-a distrat alături de fratele ei. „Pentru că n-avem altceva decât momente…”, a fost mesajul postat de artistă. 

Andreea Antonescu a revenit în România în urmă cu doi ani, după ce a anunțat divorțul de Traian Spak. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

Înainte de sărbători, Andreea Antonescu mărturisea că își dorește foarte mult să se întoarcă în America.

Andreea Antonescu a plecat în Statele Unite

Jumătatea trupei Andrese distrează alături de fratele ei în vacanță. Mai mult, artista face sport alături de fratele ei, Răzvan, și a încercat să țină pasul cu acesta.

„Pentru că n-avem altceva decât momente…”, a fost mesajul postat de artistă.

Sienna, fetița cântăreței, s-a bucurat să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, acolo unde a crescut mai mulți ani.

Mama artistei o ajută la creșterea fetiței sale

Andreea Antonescu se împarte între carieră și responsabilitățile de mămică. Tocmai de aceea, cea care o ajută la creșterea fetiței sale este mama sa. Artista nu gătește, fiind ocupată.

„Nu gătesc, în general, face mama. O ajut cât pot, dacă sunt nevoită, o fac pentru Sienna. Sunt plecată de dimineața până seara, ar fi culmea să mă apuc să fac ciorbă la miezul nopții. Mă trezesc la 08.00 dimineața mereu și ajung acasă la ora 22.00. Am tot felul de înâlniri, contracte, filmări”, a adăugat artista.

Andreea Antonescu, surprinsă la brațul unui om de afaceri

Potrivit Spynews, recent Andreea Antonescu a fost surpinsă la brațul unui om de afaceri, Viorel Băcanu, care are mai multe afaceri de succes în București.

 

citește și...