Andreea Antonescu a încins atmosfera în sala de fitness. Cum a pozat vedeta

30.03.2022, 15:38

Andreea Antonescu a intors toate privirile în sala de fitness. Jumătatea trupei Andre petrece timp la sala si nu ezita sa se posteze pe Instagram. Solista este o împătimită a sportului, iar rezultatele se văd, pentru că artista arată incredibil.
 

Vedeta se pregătește, intens, în sala de sport pentru a avea un corp perfect. Andreea Antonescu a postat un filmuleț în timp ce se află la sala de fitness. Din clipul postat se vede că artista a îmbrăcat o pereche de colanți pentru sport și într-o bustieră de fitness, care îi scoate în evidență decolteul generos.

Cei care o urmăresc pe Instagram au fost plăcut surprinși să o vadă și în această ipostază.

„Consider că ești ceea ce mănânci”

Andreea Antonescu  are 47 de kilograme și spune că este foarte atentă la regimul ei și face mult sport. Vedeta a renunțat la anumite alimente de dragul siluetei.

„Nu mai am 42 kg, am 47 și mi s-a recomandat să nu mai slăbesc. Dar, am ajuns de data aceasta la silueta pe care o am prin muncă, sacrificii și un stil de viață sănătos!

Am renunțat la dulciuri, Nutella, pentru care aveam o obsesie, și orice alte alimente care nu fac bine organismului. Consider că ești ceea ce mănânci și cred că al meu corp merită să-i ofer ce-i mai bun”, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.

Ce intervenții estetice are vedeta

Vedeta nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre intervenții estetice. Solista ar fi suferit un lifting cu implant, în urmă cu mai mulţi ani. O astfel de operaţie porneşte de la 2.600 de euro.

„Era nemulţumită de sânii ei, care s-au micşorat şi s-au lăsat de-a lungul timpului. A şi slăbit, a şi alăptat, aşa că avea motive întemeiate să îşi dorească implanturi. Ca orice femeie, şi Andreea dorea să fie fericită atunci când se privea în oglindă”, au declarat persoane apropiate vedetei.

 

citește și...