Andreea Antonescu a fost eliminată de la ”Ferma”. A fost învinsă la duel de Elena Chiriac

13.11.2020, 09:19
Andreea Antonescu a fost eliminată de la ”Ferma”. A fost învinsă la duel de Elena Chiriac
Andreea Antonescu a fost eliminată de la ”Ferma”. A fost învinsă la duel de Elena Chiriac

Cântăreața Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Ferma”, în urma duelului cu Elena Chiriac.

Elena Chiriac și Andreea Antonescu s-au luptat într-un duel decis pe muchie de cuțit la show-ul ”Ferma”. Elena Chiriac a câștigat ambele probe, însă de fiecare dată s-a impus la limită.

”Îmi pare rău că Andreea a plecat, dar mă bucur că va fi alături de fetița ei”, a spus Elena Chiriac la sfârșitul duelului dintre ea și Andreea Antonescu.

Mesajul transmis de Andreea Antonescu după ce a fost eliminată de la ”Ferma”

După ce a părăsit competiția difuzată de Pro TV, Andreea Antonescu a transmis un mesaj pe contul ei de socializare.

Vedeta a explicat ce a însemnat experiența ”Ferma” pentru ea.

”Vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase, toată susținerea pe care mi-ați oferit-o, toată încrederea pe care mi-ați dat-o! Povestea mea în @fermaprotv s-a încheiat! A fost o experiență minunată, care m-a trecut prin toate stările, dar acesta mi-a fost și scopul! Mi-am dorit sa trăiesc această experiență tocmai pentru a ieși din zona mea de confort, sa mă scot pentru o perioadă din cotidian, din viața pe care o trăiam și pe care poate, ajunsesem să nu o mai apreciez la adevărata valoare! Mi-am dorit să-mi descopăr limitele, să mi le depășesc dacă se poate… Sincer, până în acest moment, am realizat că singura limită pe care o am este dorul de Sienna peste care nu mi-aș dori sa trec vreodată! O accept și nu vreau să trec peste ea! Nu am trăit vreodată la țară, n-am stat mai mult de 3 zile pe an, mi-am dorit sa învăț să mulg vaca, oile, să văruiesc, să bat cuie, dorințe care mi s-au și îndeplinit! În adâncul sufletului, după cum am văzut că mulți ați observat, sunt un om poate prea simplu, cu calități și defecte, ca toți ceilalți! Sunt mândră și eu de unele laturi pe care mi le-am descoperit! Experiența @fermaprotv m-a făcut mai puternică, mai determinată, mai sigură pe mine și mult, mult mai conștientă de tot ce am, tot ce trăiesc și recunoscătoare pentru oamenii pe care am știut să-i câștig și să-i păstrez lângă mine!
Pentru mine, @fermaprotv a fost despre a mă autodepăși, despre multă muncă, trăiri intense, lacrimi și mult dor…”, a scris Andreea Antonescu în mediul online.

citește și...