Pe cine vede Cristi Bozgan în finala de la ”Ferma”. Colegul Mihaelei Rădulescu a vorbit despre concurenții de la show

10.11.2020, 16:01
Pe cine vede Cristi Bozgan în finala de la ”Ferma”. Colegul Mihaelei Rădulescu a vorbit despre concurenții de la show

Cristian Bozgan, colegul Mihaelei Rădulescu de la emisiunea ”Ferma”, difuzată de Pro TV, a mărturisit ce concurenți vede el în finala competiției.

La emisiunea ”Vorbește lumea”, Cristian Bozgan, co-prezentatorul show-ului ”Ferma”, a vorbit despre vedetele care concurează în acest sezon la emisiune. El a afirmat că îi vede în finală pe Viviana Sposub și Andrei Stoica. Pe Viviana Sposub, Cristi Bozgan o consideră un om foarte puternic. ”Este un om care nu ar renunța sub nicio formă la scopul pentru care a venit aici, în Fermă. Pe de altă parte, indiferent dacă ar fi pe cont propriu sau nu, rolul pe care și l-a asumat în continuare în Fermă este unul destul de serios și destul de asumat. Eu o văd, ca și pe Andrei, un concurent care poate ajunge în finală”, a declarat colegul Mihaelei Rădulescu de la ”Ferma”.

Ce părere are Cristi Bozgan despre Anna Lesko și Elena Chiriac

Despre Anna Lesko, Cristi Bozgan a avut numai cuvinte de laudă. Acesta a afirmat că artista este cerebrală și calculată, dar și gospodină. ”Anna Lesko este un om pe care îl poți citi destul de greu. Este o gospodină. La prima vedere asta pare. Este un om cerebral, un om calculat, un om care încearcă să-și folosească strategia în așa fel încât să nu deranjeze în jurul ei, dar în același timă să-și atingă scopul”, a spus el.

Elena Chiriac, altă vedetă participantă la show-ul ”Ferma”, este considerată de Cristi Bozgan ca fiind supriza sezonului.

”Te aștepți să întâlnești un copil de 18 ani care nu are o vastă experiență de viață, care este oarecum într-un ritm haotic. Am văzut un om coerent, un om foarte cerebral, un om care analizează foarte bine strategia fiecăruia și și-o asumă”, a mai comentat acesta.