FOTO | Andreea Antonescu, din ce în ce mai sexy pe internet!

06.02.2020, 12:51
FOTO | Andreea Antonescu, din ce în ce mai sexy pe internet!
Andreea Antonescu, din ce în ce mai sexy pe internet!

După proaspăta despărțire de iubitul ei, Andreea Antonescu postează imagini tot mai sexy pe internet, iar fanii sunt foarte bucuroși. 

Andreea Antonescu a pus, recent, pe toată lumea pe gânduri, după ce a lansat un videoclip în care apare nimeni altul decât Ștefan Manolache. Artista și fostul său iubit s-au afișat în clip în ipostaze tandre, așa că fanii au crezut că cei doi și-au mai dat o șansă.  

Andreea Antonescu, din ce în ce mai sexy pe internet!

Andreea a vorbit, pentru Cancan, despre relația pe care o are acum cu Ștefan. 

„În momentul acesta eu și Ștefan ținem legătura,nu mai suntem blocați,dar nici împăcați! Atunci când am primit demo-ul am simțit ,încă de la prima ascultare, că piesa “Te cert cu vin” relateaza întocmai un nou episod al vieții mele, relația noastra, prezentul… Asumată fiind, nu am luat în calcul, nici după despărțire, a-l “scoate” pe Ștefan din clip pentru că, a  fost un episod frumos al vieții mele, o poveste ce merită să rămână în timp! Niciodata nu mi-a plăcut să fiu altceva decât ceea ce sunt și mă bucur că atât de mulți oameni s-au regăsit în această piesă! La final, când tragem linie, cred că cel mai important e să mori cu amintiri, nu cu vise!”, a spus Antonescu. 

 

citește și...