Andrada și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, scandal-monstru în emisiune. Cine a spart o ușă: ‘Nu sunt la pușcărie’

09.12.2020, 13:39
Andrada și Alexandra de la 'Puterea dragostei', scandal-monstru în emisiune. Cine a spart o ușă: 'Nu sunt la pușcărie'
Andrada și Alexandra de la 'Puterea dragostei', scandal-monstru în emisiune. Cine a spart o ușă: 'Nu sunt la pușcărie'

Andrada și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ sunt din nou în conflict! Cele două concurente ale show-ului matrimonial au făcut un scandal-monstru în casa ‘Puterea dragostei’. 

Andrada a văzut negru în fața ochilor după ce Alexandra i-a interzis să iasă din casă. Revoltată, bruneta a spart o ușă, pentru a ajunge la toaletă.

Andrada și Alexandra s-au certat iar

Andrada: Deschide ușa, Alexandra! Vreau să mă duc la baie! Sparg ușa!
Alexandra: Du-te la baie, dar pe altă parte!
Andrada: Doamna Cristina, eu nu sunt la pușcărie ca să stau aici în închisă și să vină Alexandra să îmi spună că mă duc la baie de câte ori vrea ea.

Andrada: Știi că pot s-o sparg și să ies prin ea?
Alexandra: Sparge-o! Să te văd! Cheia este la mine. 

Găbiță de la Craiova a revenit în competiție

Surpriză mare pentru fetele din casa ‘Puterea dragostei’! Găbiță de la Craiova a revenit în competiție, după ce plecase din cauza unor probleme de sănătate. Tânărul a lipsit mai bine de trei luni.

‘Imi pare foarte rau, mai ales ca este vorba despre o problema de sanatate. Chiar aveam de gand sa fac o pauza. Ma gandeam foarte des la decizia asta pentru ca au fost momente in care ma simteam foarte slabit. Da, toata saptamana si din cauza asta nu am putut… am avut simptome de ameteala. Ceva cervical am inteles ca este, am doua vene infundate si nu mi se oxigeneaza creierul, pe stanga sipe dreapta’, spunea Găbiță de la Craiova în luna august.

citește și...