Un fost concurent a revenit la ”Puterea Dragostei”. Se retrăsese din cauza unor probleme de sănătate

09.12.2020, 10:36
Un fost concurent a revenit la ”Puterea Dragostei”. Se retrăsese din cauza unor probleme de sănătate
Un fost concurent a revenit la ”Puterea Dragostei”. Se retrăsese din cauza unor probleme de sănătate

Un fost concurent a revenit în casa ”Puterea Dragostei”. Este vorba despre Găbițîă de la Craiova, care se retrăsese din cauza unor probleme de sănătate.

Dupa ce a lipsit mai multe luni din cauza unei probleme de sanatate, Găbiță de la Craiova si-a indeplinit visul de a redeveni concurent cu drepturi depline in cadrul show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, relatează kanald.ro.

Găbiță de la Craiova a intrat in casa Puterea dragostei pe 3 august, dar după două săptămâni petrecute în casa ”Puterea Dragostei” a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unor pobleme de sănătate. In editia de ieri a show-ului ”Puterea Dragostei”, Găbiță de la Craiova a revenit in casa iubirii, cu speranta ca de aceasta data va reusi sa isi intalneasca sufletul pereche.

Ce problemă de sănătate a avut Găbiță de la Craiova

“Imi pare foarte rau, mai ales ca este vorba despre o problema de sanatate. Chiar aveam de gand sa fac o pauza. Ma gandeam foarte des la decizia asta pentru ca au fost momente in care ma simteam foarte slabit. Da, toata saptamana si din cauza asta nu am putut… am avut simptome de ameteala. Ceva cervical am inteles ca este, am doua vene infundate si nu mi se oxigeneaza creierul, pe stanga si pe dreapta”, spunea Găbiță de la Craiova în luna august.

”Eu cânt de mic și de la atâția ani de meserie, am o problemă foarte gravă la urechea internă, niște cristalini care s-au deplasat. Din cauza asta, am stări de amețeală. Eu am crezut că e spondiloză. Am făcut RMN și am aflat de adevărata problemă”, a detaliat artistul ulterior.

”După jumătatea lunii septembrie aș vrea să mă întorc la Puterea Dragostei”, mai spunea el la acea vreme.

”Puterea Dragostei”, la al treilea sezon

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial. Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...