Andrada și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, la un pas să se ia la bătaie. Rivalitatea dintre cele două tinere a atins cote alarmante

26.08.2020, 13:08
Andrada și Alexandra de la 'Puterea dragostei', la un pas să se ia la bătaie. Rivalitatea dintre cele două tinere a atins cote alarmante
Andrada și Alexandra de la 'Puterea dragostei', la un pas să se ia la bătaie. Rivalitatea dintre cele două tinere a atins cote alarmante

Tensiunile dintre Andrada și Alexandra au explodat din nou! Cele două concurente de la ‘Puterea dragostei’ nu și-au mai putut ține orgoliile și nervii în frâu. Șocant este faptul că au fost la un pas să se ia la bătaie chiar în fața celorlalți concurenți din casă.

Andrada și Alexandra au început să se certe încă de la intrarea în competiția de la Kanal D. În urmă cu trei săptămâni, tinerele au făcut un scandal-monstru în drum spre hotelul unde sunt cazați toți concurenții de la ‘Puterea dragostei’. La vremea respectivă, cele două și-au aruncat cuvinte greu de reprodus, iar Alexandra ar fi încercat să o lovească pe Andrada.

Andrada și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ și-au aruncat cuvinte grele

Deși conflictul părea că s-a încheiat, în ediția de marți, 25 august, s-a adus din nou în discuție scandalul dintre cele două concurente. Fetele din casa ‘Puterea dragostei’ le-au cerut Andradei și Alexandrei să-și recunoască partea lor de vină, iar de aici a izbucnit un întreg circ.

Alexandra a izbucnit și a mărturisit că a crezut că subiectul cu Andrada a fost încheiat demult. În schimb, Andrada a spus că nu se simte vinovată cu nimic în scandalul cu Alexandra.

Schimbarea declarațiilor Andradei vizavi de duelul din mașină au făcut-o pe Alexandra să răbufnească. Blondina s-a supărat că Andrada nu a recunoscut că este și ea vinovată pentru scandalul din mașină. În plus, Andrada a spus că Alexandra este o mincinoasă și că ea nu vrea să se împace cu o asemenea persoană.

Alexandra a sărit la bătaie

‘Este falsă. Mă simt vinovată numai pentru că am înjurat-o. Dacă ea nu sărea la bătaie, nici eu nu mă luam de ea’, s-a apărat Andrada.

Jignirile constante ale Andradei și încăpățânarea ei de a nu recunoaște că este vinovată au scos-o din minți pe Alexandra. Într-un exces de furie, blondina s-a ridicat de pe canapeaua din casa băieților și s-a dus glonț după Andrada, pentru a o înfrunta față în față. Din fericire, Alexandra a fost oprită la timp de Mona și de un bărbat din staff-ul emisiunii ‘Puterea dragostei’.

‘Cum să mă faci jegoasă? Eu nu am jignit-o pe ea’, a spus și Alexandra, vizibil nervoasă.

citește și...