Andrada și Alex Moroșanu, de la ”Puterea Dragostei”, din nou împreună

18.11.2020, 14:03
Andrada și Alex Moroșanu, de la ”Puterea Dragostei”, din nou împreună

După ce, în urmă cu câteva zile s-au despărțit, Andrada și Alex Moroșanu de la ”Puterea Dragostei” formează din nou un cuplu.

În urmă cu câteva zile, Andrada și Alex Moroșanu s-au despărțit. Acum, cei doi concurenți de la emisiunea ”Puterea Dragostei” s-au împăcat, potrivit kanald.ro.

În ediția de ieri a show-ului matrimonial, cei doi au demonstrat că nu pot sta unul fără celălalt. Au fost protagoniștii unor scene romantice, stând foarte apropiați unul de celălalt, ca doi îndrăgostiți. De altfel, Alex Moroșanu a intrat special în casa ”Puterea Dragostei” pentru Andrada și a reușit să o cucerească.

Drama trăită de Alex Moroșanu

La emisiunea matrimonială de la Kanal D, Alex M;oroșanu a povestit că a fost abandonat de mama lui.

Acesta a dezvăluit că ultima oară când a văzut-o pe cea care i-a dat viață a fost când avea șase ani.

“Mama m-a abandonat! A plecat in Germania si a ramas acolo. Ultima oara am vazut-o cand aveam 6 ani si a fost cea mai groaznica experienta din viata mea, fiindca nu stie sa se poarte cu un copil.Pe mine m-a crescut doar tata, a fost si mama si tata pentru mine. S-a recasatorit, iar actuala lui sotie este adevarata mea mama. Pentru ca ea m-a crescut. Mama biologica imi mai scrie pe internet, ma mai intreaba daca sunt bine, dar nu prea ii raspund, ii mai raspund din politete”, a mărturisit Alex Moroșanu, conform sursei mai sus-menționate.

Cristina Mihaela Dorobanțu moderează cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial. Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu  a explicat cum a fost pentru să o înlocuiască pe Andreea Mantea.

”Noi fiind colege de trust, a fost destul de uşor, pentru că am preluat frâiele de la ea. Andreea a făcut un lucru extraordinar aici, le-a arătat oamenilor că, dacă te iubeşti cu adevărat, poţi să dovedeşti puterea dragostei. Cumva, mie mi-a fost mult mai simplu, fără să mă ajute fizic, ea mi-a dat curajul să pot face faţă acestui show, ba chiar mai mult, atunci când am decis că voi veni să prezint, mi-a dat şi câteva sfaturi. Mi-a spus, în primul rând, că trebuie să fiu puternică”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

citește și...