Andrada și Alexandru de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit! Ce acuzații i-a adus tânăra

14.11.2020, 17:31
Andrada și Alexandru de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit! Ce acuzații i-a adus tânăra
Andrada și Alexandru de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit! Ce acuzații i-a adus tânăra

Tensiunile continuă în casa ‘Puterea dragostei’! În ediția de sâmbătă, 14 noiembrie, Andrada și Alexandru s-au despărțit, după ce tânăra l-a acuzat că place o altă concurentă a emisiunii. 

Andrada s-a decis să pună punct relației cu Alexandru, căruia i-a reproșat că are ochi pentru o altă fată. Deși a încercat să repare lucrurile, Andrada a fost de neclintit.

‘Am auzit că vrei să o cunoști pe Adriana. Mai bine zic s-o terminăm acum. Pentru mine s-a încheiat și te las să o cunoști pe Adriana. Pentru mine s-a încheiat, Alexandru’, a spus Andrada de la ‘Puterea dragostei’.

Andrada și Alexandru de la ‘Puterea dragostei’ și-au spus adio

În apărarea lui Alexandru a sărit Cristian Marinescu, însă Andrada a văzut negru în fața ochilor.

Marinescu: Dacă băiatul asta a simțit să facă asta.
Andrada: Eu m-am despărțit de el, punct!

Tot în ediția de sâmbătă, Codruț s-a certat crunt cu Marinescu, iar Alexandra a ieșit revoltată din platoul show-ului matrimonial după ce iubitul ei i-ar fi făcut complimente Marianei.

Marinescu: Încerci să mă imiți, dar nu te ajută nici urechile, nici fața. 
Codruț: Fața aia de șobolan a ta mă ajută? Ai Parkinson sau ce faci așa?
Jitaru: Vezi că ți-am permis cam multe. Pentru mine ești un fake! În orice anturaj te duci ești pus la colț.

Adriana îl place pe Cristian Comănici?

Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici, a revenit în casa ‘Puterea dragostei’, după ce a lipsit timp de mai multe săptămâni.

Din nefericire, întoarcerea lui Cristian Comănici în casa ‘Puterea dragostei’ nu a fost pe placul tuturor. Cristian Marinescu a fost vizibil afectat de faptul că acesta a revenit în competiție și a sărit din nou la gâtul lui Comănici.

Nici Alexandra nu a fost prea încântată de revenirea lui Comănici în casă. Aceasta i-a reproșat surorii sale, Adriana, că a fost bucuroasă când l-a văzut pe Cristian.

Alexandra: ‘Ești ciudată cu Cristian. Prea mult te bucuri și ieri ai fost prima care i-ai sărit în brațe. Ești prea bucuroasă’. 

Adriana: Și dacă s-ar îndrepta, nu aș accepta eu să fiu cu el. Termină, Alexandra! Îmi place de el așa, ca om, dar nu mă văd cu el’. 

citește și...