Andrada de la ‘Puterea dragostei’, în lacrimi după ce fostul iubit a jignit-o! Alexandru a făcut-o grasă

13.12.2020, 14:17
Andrada de la 'Puterea dragostei', în lacrimi după ce fostul iubit a jignit-o! Alexandru a făcut-o grasă
Andrada de la 'Puterea dragostei', în lacrimi după ce fostul iubit a jignit-o! Alexandru a făcut-o grasă

Conflictele continuă în casa ‘Puterea dragostei’! Andrada și Alexandru s-au certat la cuțite, iar bruneta a izbucnit în lacrimi. 

Andrada a fost deranjată de replicile jignitoare ale fostului ei iubit și a părăsit furioasă platoul emisiunii de la Kanal D. În culise, bruneta a vărsat lacrimi amare din cauza cuvintelor dure adresate de Alexandru.

Andrada a fost jignită de Alexandru

Andrada și Alexandru s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, dar continuă să se războiască. Deși a încercat să pară puternică, tânăra a suferit enorm după despărțirea de Alexandru. Cu toate acestea, cei doi concurenți de la ‘Puterea dragostei’ și-au aruncat vorbe grele.

În ediția de sâmbătă, 12 decembrie, Andrada a răbufnit după ce Alexandru i-a spus că este grasă. Vizibil enervată, Andrada i-a jignit familia tânărului, deși știa situația acestora.

Alexandru i-a interzis să mai vorbească despre familia lui, în special de tatăl său, care l-a crescut după ce mama lui l-a abandonat.

Andrada s-a certat și cu Alexandra

Zilele trecute, Andrada și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ au fost iar în conflict! Cele două concurente ale show-ului matrimonial au făcut un scandal-monstru în casa ‘Puterea dragostei’.

Andrada a văzut negru în fața ochilor după ce Andrada i-a interzis să iasă din casă. Revoltată, bruneta a spart o ușă, pentru a ajunge la toaletă.

AndradaDeschide ușa, Alexandra! Vreau să mă duc la baie! Sparg ușa!
Alexandra: Du-te la baie, dar pe altă parte!
AndradaDoamna Cristina, eu nu sunt la pușcărie ca să stau aici în închisă și să vină Alexandra să îmi spună că mă duc la baie de câte ori vrea ea.

Andrada: Știi că pot s-o sparg și să ies prin ea?
Alexandra: Sparge-o! Să te văd! Cheia este la mine. 

citește și...