Andra se retrage din muzică. Ce plănuiește vedeta: „Acest moment va veni”

27.01.2022, 16:39
Andra se retrage din muzică. Ce plănuiește vedeta: „Acest moment va veni”
Andra se confesează. ”Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință”

Andra a vorbit despre momentul în care nu va mai urca pe scenă. Soția lui Măruță a recunoscut că plănuiește să se retragă din lumina reflectoarelor la un moment dat. „Acum am posibilitatea ca într-o zi să mă pot dedica și laturii pedagogice”, a declarat Andra

Andra a avut un alt vis, pe care își dorește și acum să-l transforme în realitate. Artista a recunoscut că primul ei vis a fost acela de a se face profesoară de canto.

De aceea, cântăreața a ales să studieze la Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret, pe care a și absolvit-o, între timp.

Andra, despre momentul în care nu va mai urca pe scenă

„Acum am posibilitatea ca într-o zi să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică.”, a declarat Andra potrivit bzi.ro.

Cătălin Măruță a împlinit azi 44 de ani. Cu aceasta ocazie, Andra i-a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Andra și Cătălin Măruță, surprinși în ipostaze tandre

Cei doi au publicat imagini incendiare, în care sunt surprinși în ipostaze tandre. Soții se sărută și se privesc în ochi ca doi îndrăgostiți.

„La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată
minunat. Te iubesc!”, a mărturisit Andra pe rețelele de socializare.

Cântăreața a mai dezvăluit într-o scurtă filmare că astăzi lansează oficial videoclipul piesei Pas cu pas, în care vor juca și prietenii ei, Mihai și Elwira Petre.

“La ora 17, după ce se termină emisiunea La Măruță, vom lansa noul single pe canalul meu de Youtube, Pas cu pas. Abia aștept să îl ascultați, vi l-am tot cântat așa în ultimele zile, puțin câte puțin. Vreau să vedeți videoclipul, cât de frumos a ieșit, iar după o să facem, poate, și un live, să povestim mai multe despre acest cântec”, a declarat Andra.

citește și...