Andra a ajuns la Poliție. ”Le-am raportat. Mare atenție”. Ce probleme are soția lui Cătălin Măruță

19.01.2022, 17:30
Andra a ajuns la Poliție. ”Le-am raportat. Mare atenție”. Ce probleme are soția lui Cătălin Măruță
Ce nu suportă Andra la Cătălin Măruță. ”Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”

Andra a ajuns la Poliție. Totul s-a întâmplat după ce artista a constatat că există probleme pe rețelele de socializare. Vedeta a mers de urgență la o secție de Poliție, după ce o persoană i-a furat identitatea și a postat mesaje pe o pagină falsă de Facebook.  ”Le-am raportat și la poliție. Mare atenție”, spune artista.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii, David și Eva. De asemenea, vedeta reușește să rămână în atenția fanilor, în special pe rețelele de socializare.

Artista împărtășește mule momente din viața persoanală cu fanii ei. Cântăreața a ajuns extrem de apreciată în mediul online. Se pare că celebritatea îi aduce probleme vedetei.

Ce probleme are Andra pe Facebook

Pe Facebook a fost creat un cont fals, unul care postează în numele vedetei, Pagina respectivă a distribuit recent un mesaj în care anunță că fanii artistei pot să câștige 5.000 de euro.

Andra a citit și ea mesajul, astfel că s-a decis să anunte că totul este o scamatorie. Artista i-a avertizat pe toți să aibă mare grijă cu privire la paginile false, care decid să posteze mesaje în numele ei.

Andra a ajuns la Poliție

Soția lui Cătălin Măruță a decis să apeleze la ajutorul polițiștilor.

„ Voi acorda un premiu surpriză în bani de 5.000 de euro pentru primele 700 de persoane care pot ghici corect cifrele din imagine. Vă doresc succes și azi.”, era relatat în mesajul postat pe pagina respectivă.

Mesajul artistei

Artista neagă că folosește pagini de socializare pentru a oferi premii fanilor și avertizează că are o singura pagină de socializare.

„Sunt pagini false. Le-am raportat și la poliție, și la Facebook. Singurele noastre conturi sunt cele cu bifă. Așa că mare atenție”, este mesajul artistei.

Andra, victima bullying-ului: „Am fost și cred că sunt și acum”

Andra a recunoscut că a fost și ea victima bullying-ului.

„Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat.

Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit. Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor”, a declarat Andra pentru revista VIVA!

citește și...