Andra a luat măsuri drastice. Anunțul pe care l-a făcut chiar acum

24.02.2020, 12:11
Andra a luat măsuri drastice. Anunțul pe care l-a făcut chiar acum
Andra a luat măsuri drastice. Anunțul pe care l-a făcut chiar acum

Andra a luat măsuri după ce mai multe persoane infectate cu coronavirus au murit în Italia. Artista și-a anulat concertul pe care urma să-l susțină la Padova, la începutul lunii martie.

Patru persoane care au fost infectate cu coronavirus au murit în Italia. Cele patru persoane aveau probleme de sănătate atunci când au luat virusul. Autoritățile italiene încearcă să limiteze răspândirea bolii. Încă de vineri seară au fost impuse restricții. Au fost închise școli, restaurante, baruri, birouri publice.

Din cauza riscului răspândirii coronavirusului în Italia, Andra și-a anulat concertul pe care urma să-l susțină la Padova. Anunțul a fost făcut de artistă pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare si confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o alta dată. Trebuie să fim responsabili și să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva. Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică și se liniștește, iar pericolul este depășit.

Îmi pare rău pentru aceasta neplăcere, știu cât de mult v-ați dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să știți că și eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totuși, nimeni nu putea prevedea această situație. Vă rog să țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informatii. Sper că sunteți în siguranță și atenți la toate măsurile de prevenție!”, este mesajul transmis de Andra.

citește și...