A ieșit totul la iveală! Ce nu face Andra înainte de a se consulta cu soțul ei

22.02.2020, 10:20
A ieșit totul la iveală! Ce nu face Andra înainte de a se consulta cu soțul ei
A ieșit totul la iveală. Ce nu face Andra înainte de a se consulta cu soțul ei

Binecunoscuta cântîăreață Andra se consultă cu partenerul ei de viață ori de câte ori are de luat o decizie în plan profesional.

Andra a fost întrebată, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro dacă obișnuiește să se consulte cu soțul ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță înainte de a lua o decizie în plan profesional.

”Da, discut cu Cătălin de obicei, din mai multe motive: în primul rând, pentru că multe decizii pe care le iau îl afectează și pe el. E vorba despre timpul nostru, cât timp lucrăm, uneori chiar departe de casă. În al doilea rând, pentru că am mare încredere în părerea lui”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.


Artista a adăugat că discuțiile cu Cătălin Măruță o ajută să vadă lucrurile mi limpede.

”Nu în ultimul rând, când vorbesc cu el, de multe ori mi se clarifică și mie ce vreau cu adevărat. Decizia tot eu o iau, dar discuția cu un om în care am încredere mă face să văd lucrurile mai limpede”.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a celor doi a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu.

citește și...