Andra dă din casă. Ce spune despre certurile cu Cătălin Măruță

19.02.2020, 11:31
Andra dă din casă. Ce spune despre certurile cu Cătălin Măruță
Andra dă din casă. Ce spune despre certurile cu Cătălin Măruță”

Andra și-a deschis sufletul și a oferit detalii din mariajul său cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Artista a dezvăluit și cum reușesc ea și partenerul ei de viață să depășească momentele dificile.

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de foarte mulți ani și ca orice cuplu au parte și de momente mai puțin plăcute. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro, Andra a fost întrebată despre cum reușesc ea și partenerul ei de viață peste disputele pe care le au.

”Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede, până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede”, a explicvat Andra.


Andra, despre al treilea copil

Artista a mărturisit că își dorește o familie mare, însă nu știe dacă va mai deveni mămică încă o dată.

”Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a afirmat Andra.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a celor doi a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu.

citește și...