Andra se confesează. ”Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință”

05.01.2022, 16:57
Andra se confesează. ”Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință”
Andra se confesează. ”Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință”

Cântăreața Andra, în vârstă de 35 de ani, a făcut dezvăluiri în cadrul unui interviu. Printre altele, artista a vorbit despre bullying, mărturisind că și ea a fost și este ținta răutăților. Vedeta a explicat că cel care o încurajează și o susține este nimeni altul decât partenerul ei de viață, prezentatorul TV Cătălin Măruță.

Andra este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate cântărețe din România. În plan sentmental, artista formează o familie alături de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva.

Într-un interviu pentru revista Viva, Andra a vorbit despre bullying. Artista a afirmat că și ea a fost și este ținta răutăților.

Andra se confesează. ”Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur”

”Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit. Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor”, a mărturisit Andra.

”Mă gândesc adesea la lucrurile pe care le discutăm chiar și acum, la profesia mea, relația mea de cuplu, la familia mea, la lumea în care trăim. Mereu îmi propun ca prin ceea ce fac să influențez în mod pozitiv viața mea, dar și a celor din jurul meu”, a mai declarat cântăreața pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...