Andi Moisescu dă detalii despre cei doi copii ai săi. ”Știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate”

12.04.2021, 12:40
Andi Moisescu dă detalii despre cei doi copii ai săi. ”Știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate”
Andi Moisescu dă detalii despre cei doi copii ai săi. ”Știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate”

Prezentatorul de televiziune Andi Moisescu a oferit detalii despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi.

Andi Moisescu este căsătorit de foarte mulți ani cu Olivia Steer, împreună cu care formează un cuplu foarte frumos. Aceștia au doi copii împreună, David și Luca. Juratul de la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, a vorbit despre relația cu cei doi băieți ai săi într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

”Am avut inspirația să construiesc de la bun început o relație extrem de sinceră și deschisă cu ei, astfel încât să nu simtă nicio clipă nevoia să-mi ascundă ceva, de frică. Iar acum culeg roadele. Avem o relație extrem de apropiată și solidă, și am ajuns să-i cunosc atât de bine, încât știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate. Prin urmare, pun exact degetul pe rană și, ca printr-o minune, dezamorsez orice bombă. Cel puțin până acum mi-a ieșit de fiecare dată”, a declarat Andi Moisescu.

Andi Moisescu dă detalii despre cei doi copii ai săi. ”Pandemia asta i-a apropiat mai tare”

Andi Moisescu a afirmat că perioada de pandemie i-a apropiat și mai mult pe cei doi băieți ai săi.

”În mod surprinzător, pandemia asta i-a apropiat mai tare. S-au apropiat parcă mai mult ca niciodată. Au învățat să împartă, să se ajute, deci n-am decât motive de bucurie, din punctul ăsta de vedere. Bine, au și pasiuni comune, de mici. Legate de sporturile urbane, pe care le practică amândoi. Sunt copii crescuți în skatepark. Pentru ei, ideea de comunitate e bine definită. Deci, chiar dacă au caractere diferite, nu-i împiedică deloc să se completeze, de exemplu. Sunt copii pentru care noțiunea de „împreună” e foarte importantă, chiar și în cazul în care opiniile sunt diferite. Ceea ce văd, de altfel, și la noi doi”, a spus prezentatorul TV.

Întrebat de cine sunt mai atașați cei doi băieți dintre el și soția sa, Olivia Steer, Andi Moisescu a răspuns: ”Cred că depinde de la caz la caz. Uneori îi mai scapă Olivia, alteori eu. Până și aici există un echilibru. Cât privește atașamentul, n-am simțit nicio inegalitate la mijloc. Iar eu îi încurajez să fie cât mai independenți și în deplin acord cu ei înșiși, înainte de toate”.

citește și...