Andi Moisescu, detalii din culisele emisiunii ”Românii au talent”. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu

16.04.2021, 10:34
Andi Moisescu, detalii din culisele emisiunii ”Românii au talent”. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu
Andi Moisescu, detalii din culisele emisiunii ”Românii au talent”. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu

Andi Moisescu a dat detalii despre emiksiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, acolo unde este jurat.

Andi Moisescu este unul dintre cei patru jurați de la emisiunea ”Românii au talent”.

Acestta a dat detalii despre concurs și a vorbit și despre Alexandra Dinu, cel mai nou membru de la masa juriului.

Andi Moisescu, detalii din culisele emisiunii ”Românii au talent”. ”Am fost pus în situația în care mi-am mușcat degetele de câteva ori”

Andi Moisescu a mărturisit că a avut mai multe momente preferate la emisiunea ”Românii au talent”.

”Din nou am avut mai mult de două momente preferate. Și doar două butoane aurii la dispoziție. Iar am fost pus în situația în care mi-am mușcat degetele de câteva ori. Spun asta de fiecare dată și în testimoniale. Veți afla, deci, din emisiune care au fost momentele mele preferate. Am fost foarte
plăcut impresionat de nivelul pe care reușesc să-l atingă unii copii, de la vârste extrem de fragede. Ca să nu mai vorbesc despre artiștii noștri pe care îi credeam definitiv plecați și pe care, ca să vezi ciudățenie, pandemia ni i-a readus acasă. Și uite așa au ajuns pe scena noastră. Ca-ntotdeauna, în tot ce e rău, descoperi și ceva bun”, a declarat acesta pentru revista Viva.

Despre Alexandra Dinu, Andi Moisescu a spus: ”Acomodarea a fost destul de rapidă. Nu suntem nici noi la prima prezență nouă la masa juriului și nici Alexandra pentru prima oară în fața camerelor. În același timp, și ea a venit cu brațele deschise și noi am primit-o la fel. Practic, doar pandemia ne-a împiedicat să ne apropiem puțin mai mult. Alexandra a descoperit destul de repede secretele. Pentru că nu e chiar atât de dificil. E suficient să te bucuri de tot ceea ce ți se întâmplă acolo, să trăiești fiecare secundă împreună cu concurenții, iar la final să fii sincer și să spui ce-ai simțit. Și totul vine de la sine”.

citește și...